Doğduğun Ev Kaderindir 6. bölümü bu akşam TV 8'de ekranlara geldi. Peki Doğduğun Ev Kaderindir 7. Bölüm Fragmanı İzle yayınlandı mı? Yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanıyor. Detaylar haberimizde...

Mehdi, çocuklarını geri alabilecek mi? Çocukları elinden alınmış bir baba gibi yardıma muhtaç Mehdi'nin imdadına Zeynep yetişiyor. İkili arasındaki durum çok farklı bir yere mi gidiyor? Mehdi'yi parmaklıklar ardında ziyarete giden Zeynep onun için çaba sarf etmeye karar veriyor. Kibrit için Mehdi ve Zeynep aile olma yolunda adım atacak mı? Mehdi Zeynep'e "Kal" diyecek mi? Yoksa Zeynep çekip gidecek mi? tüm bu soruların cevabınu bulabileceğiniz dizinin 6. bölümü TV 8 ekranlarında... Doğduğun Ev Kaderindir 7. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? sorusu da kafalarda soru işareti. Doğduğun Ev Kaderindir 7. bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde olacak.

Zeynep, iki farklı hayatı ve ondan beklentileri bambaşka olan anneleri arasında sıkışıp kalmış, genç bir hukuk öğrencisidir. Bir taraftan öz annesinin fedakarlıkları altında ezilirken, diğer taraftan da öbür annesinin onun için kurduğu hayalleri sırtlanmaya çalışır. Yıllardır iki taraf arasındaki dengeleri korumaya çalışırken, Zeynep gerçekte kim ve hangi ailesinin kızı olduğunu sorgulamaya devam eder. Bu, Zeynep’in cevabını bir türlü bulamadığı, yegâne sorudur.

Mehdi'yi şikayet edenin kim olduğu belli oldu!

Bayram'ın eve yine sarhoş gelip ortalığı dağıtması Zeynep'i rezil etti. Zeynep daha fazla dayanamayarak isyan etti. Babasından hesap soran Zeynep'in o halini gören annesi, yatakta uyuyan kocası Bayram hakkındaki planına çok şaşıracaksınız. Kibrit sayesinde aynı yatağı paylaşan Zeynep ve Mehdi'ye, Benal'den küçük bir sürpriz var!

Doğduğun Ev Kaderindir 7. bölüm fragmanı yayınlandığı anda yazımızda olacak.