UEFA Konferans Ligi Play-off Turu'nda Fenerbahçe, Çekya ekibi Slavia Prag ile karşı karşıya geliyor.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde saat 20.45'te başlayacak müsabaka EXXEN'den canlı yayınlanacak.

CBC SPORT ŞİFRESİZ VERİYOR

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin maçını Azerbaycan kanalı CBC Sport naklen ekranlara getirecek. Bu kanalı internetten ve uydudan canlı ve naklen olarak izleyebilirsiniz.

NASIL İZLENİR?

CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapmakta. Öncelikle uydunuzun AzerSpace 46° uydusu olmak zorunda. Bu şartı sağladıktan sonra CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz.

EXXEN SPOR PAKETİ ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Exxen'de Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını kapsayan spor paketi, Exxen spor paketi reklamlı seçeneği aylık sezonluk paket 44.80 TL ödemek gerekiyor. Aylık paket abonelik ücreti ise 59,80 TL'dir. Exxen spor paketini reklamsız olarak izlemek isteyenlerin ise aylık 54.80 TL ödeme yapması gerekiyor. Taahhütsüz aylık caymalı paket ise 69.80 TL olarak açıklandı.

FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK VAR

Sarı-Lacivertli takımda Mesut Özil ve yanak kemiği kırılan Serdar Dursun takımla çalışmalara başladı. Filip Novak, İrfan Can Kahveci, Luiz Gustavo ve Ozan Tufan'ın ise sakatlığı devam ediyor.

PRAG'DA SON DURUM

Çek Cumhuriyeti temsilcisi Slavia Prag 21. haftası geride kalan ligde Victoria Plzen'le birlikte 51 puanda zirveyi paylaşıyor. Çek ekibi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Feyenoord, Union Berlin ve M.Haifa'nın yer aldığı gruptan 8 puanla ikinci sırada çıkmıştı.