Galatasaray'da gündem seçime gidilip gidilmeyeceği...

Ekim sonundan beri başkan adayı arayan hatta Eşref Hamamcıoğlu adını bile gündeme getiren Liselilerin başı İnan Kıraç, önümüzdeki seçimi prestij meselesi olarak görüyor. Bir süredir yeni Ünal Aysal’ını aradığı konuşulan Kıraç’ın daha önce ikna edemediği Muharrem Yılmaz'ı bu kez adaylığını koyması konusunda ikna etmeye çok yaklaştığı iddia edildi.

Aysal'ı Belçika'dan getirerek Galatasaray’a başkan yapan Kıraç’ı, Yılmaz, daha önce, "Bu şartlarda aday olamam" diye reddetmişti. Kıraç ise bu kez Yılmaz’ı, “Galatasaray'ı kurtaran başkan olarak adını tarihe yazdırma şansı." diyerek ikna etmeye çok yaklaştığı gelen bilgiler arasında.

İnan Kıraç; Adnan Öztürk ve Ali Dürüst'e yüz vermedi

Bu arada camia içinden bir grubun Ali Dürüst’ü diğer bir grubun ise Adnan Öztürk’ün etrafında toplanmaya çalıştığı iddiaları gündeme geldi. Kıraç’ın safını belirlemesi ve iki isme yanaşmaması ise Öztürk ve Dürüst için aday olmayacaklar şeklinde yorumlanmaya başlandı. Hamdi Yasaman da bir kez daha en azından yönetim kurulu listesinde olmak istediği için Kıraç’a yakın duruyor...

Muharrem Yılmaz kimdir?

Muharrem Yılmaz, 2 Ağustos 1957’de Bursa’da doğdu. Orta öğrenimini Galatasaray Lisesi’nde tamamlayan Yılmaz, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Babası Sadık Yılmaz’ın kurduğu Sütaş’ta Üniversitede okurken çalışmaya başladı.