Kimse Bilmez 27. Bölüm İZLE ATV Kimse Bilmez son bölüm full tek parça izle, (FİNAL) ATV ekranlarının sevilen dizisi Kimse Bilmez 27.Bölüm ile Pazar akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

27 bölümü deviren Kimse Bilmez, heyecanın zirvede olacağı 27. yeni bölümü ile 29 Aralık akşamı ekranlarda. Kimse Bilmez yeni bölümde neler olacak? Kimse Bilmez 27. bölüm izle, Kimse Bilmez son bölüm izle, Kimse Bilmez canlı izle, Kimse Bilmez 29 Aralık bölümü izle, Kimse Bilmez 27. bölüm fragmanı, Kimse Bilmez yeni bölüm izle, Kimse Bilmez son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

KİMSE BİLMEZ 27. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

KİMSE BİLMEZ 27.BÖLÜM (FİNAL) ÖZETİ

Ali ve Sevda rahat bir nefes alma hayali kurarken Nedim gelecek ve bütün intikamını bir anda ortaya çıkaracak. Tek hayali huzurlu bir hayat olan Ali, Nedim'in karanlık yüzünden sevdiklerini koruyabilmek için her şeyi göze alır. Öte yandan Kurtbey, ölüm döşeğinde her şeyi Ali'ye anlatmak ister. Ali, Kurtbey'in büyüttüğü Zeynep'in kardeşi olduğunu öğrenebilecek mi? Vedat ise babasının katilinin Ali olduğunu bile bile intikam hisleriyle yanıp tutuşmaktadır. Vedat en sonunda Pilot'a babasının katilinin Ali olduğunu söyler. Bu gerçeği öğrenen Pilot ne yapacak? Ali'nin, Nedim'den kurtulmak için bir planı var mı? Kötülükleriyle nam salan Nedim, Sevda'yı öldürecek mi? Ali ve Sevda için olacak mı?