Mucize Doktor'da Ferman'ın sırrını öğrenen Ali duygulu anlar yaşadı. Ferman'ın sırrına sosyal medyadan duygusal tepkiler geldi. Mucizxe Doktor 13. bölümü ile herkesi ağlattı.

Sosyal medya kullanıcı : Ali Vefa’nın abisi yerine koyduğu Ferman’a sarılması detayını bir süre içimden atamayacağım. Bu nasıl güzel bir sahnedir. Aramızda engeller yok derken bunu anlatmaya çalışıyorduk. O kadar masum bir sahne ki her detayında ağladım, ağlıyorum.

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Mucize Doktor'da Ferman, uzun zamandır sakladığı büyük sırrını Ali'ye anlattı. Ferman'ın serebral palsi hastası olan bir kız kardeşinin olduğunu öğrenen Ali, hayatında ilk defa Ferman'a dokunarak sarıldı.

Yavaş yavaş ilerleme kaydeden Ali’nin önünde şimdi büyük bir engel vardır; Adil’in de desteklemesiyle Ali sonunda birine dokunmaya karar vermiştir. Ama bu iş kesinlikle göründüğü kadar kolay değildir. Diğer tarafta Ferman’la ilgili hayal kırıklığına uğrayan Beliz bir yolculuğa çıkar. Ferman bakımını üstlendiği vakayı fazlasıyla kişiselleştirir ve Ali’yle tam bir çıkmaza girerler. Vakayı devretmeye bile kalkan Ferman hem kişisel hem profesyonel hayatında köşeye sıkıştıkça sıkışır. Bir takım hasta yakınlarının öfkesi Ali’yi hedef bulur. Ve sonunda sırlar açığa çıkar.