Payitaht 102. Bölüm İZLE TRT 1 Payitaht son bölüm full tek parça izle, (FERDİNAND'A NE OLACAK) TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht 102.Bölüm ile Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

Abdülhamid Ferdinand'a düzenlenen suikastı Osmanlı hafiyelerinin üzerine kalmaktan kurtarır. Ferdinand Zalman'la görüşür. Amaçları güç birliği yapıp Abdülhamid'i alt etmektir. Ama Abdülhamid'in elinde Ferdinand'ı tahtından edecek bir belge vardır. Zalman Ferdinand'ı kurtarmak için belgeyi ele geçirmeye çalışır. Tahsin Paşa'nın hastalığı nükseder, Tahsin Paşa yatağa düşer. Zalman Osmanlı'nın silah alımına da mani olur. Ferdinand'a silahları aldırıp Osmanlı'nın itibarını yerle bir edecektir. Silahların parası maden işletmeciliği yapmak isteyen bir Fransız tüccardan alınacaktır. Abdülhamid bunu öğrenir. Fransız tüccarı köşeye sıkıştırıp madenler için ihale açtırır. Halil Halid Abdülhamid'in payitahttaki düşmanını öğrenmek için Ferdinand'ın peşindedir. Ferdinand Zalman ile görüşürken Halil Halid baskın yapar.

102 bölümü deviren Payitaht, heyecanın zirvede olacağı 102. yeni bölümü ile 27 Aralık akşamı ekranlarda. Payitaht yeni bölümde neler olacak? Payitaht 102. bölüm izle, Payitaht son bölüm izle, Payitaht canlı izle, Payitaht 27 Aralık bölümü izle, Payitaht 102. bölüm fragmanı, Payitaht yeni bölüm izle, Payitaht son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

PAYİTAHT 102. BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM İZLE)