Sefirin Kızı 7. Bölüm İZLE Star TV Sefirin Kızı son bölüm full tek parça izle, Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı 7.Bölüm ile Pazartesi akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

Sefirin Kızı yeni bölümde neler olacak? Sefirin Kızı 7. bölüm izle, Sefirin Kızı son bölüm izle, Sefirin Kızı canlı izle, Sefirin Kızı 3 Şubat bölümü izle, Sefirin Kızı 7. bölüm fragmanı, Sefirin Kızı yeni bölüm izle, Sefirin Kızı son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

SEFİRİN KIZI 2.BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

SEFİRİN KIZI 7.BÖLÜM ÖZETİ

Sadıçlar hapse girerlerken bile akılları Nare’dedir. Necdet hala dışarda olduğundan Nare hala tehlikededir ve onlar demir parmaklıkların arkasında, birbirlerini acıtarak volta atmaktan başka hiçbir şey yapamamaktadırlar.

Sancar canını dişine takarak Necdet’in yakalanmasını ve kendi koğuşuna yerleştirilmesini sağlar. Necdet’i tutanın annesi olduğunu öğrendiğinde ise dünyası başına yıkılır. Bir kez daha sırtından bıçaklanmıştır.

Sadıçlar hem ailelerine hem de birbirlerine olan güvenlerini sorgulayarak hapis hayatına alışmaya çalışırken, Sancar’ın içini ferahlatan tek bir şey vardır. Necdet’in içeride, Nare’nin güvende olması…