Steam 2019 Black Friday için web sitesine geri sayım aracı koymuş. Steam'da bir çok ürümde %50'ye yakın Steam Black Sale Friday indirimi uygulanacak. Steam efsane cuma indirimleri neler? Teknolojik ürünlerde Steam bütün ürünlerinde %40'ye varan indirimler yapacak. Aşağıda Steam Black Friday özel sayfalarına ulaşabilirsiniz.

Dünyadaki en büyük oyun platformlarından bir tanesi olan Steam, her yıl Black Friday'de çok sayıda oyunda indirim yapıyor. Bu noktada vatandaşlar her yıl indirim dönemlerini takip edip oyun kütüphanelerini genişletmeyi hedefliyorlar. Oyun severler 'Steam Black Friday indirimleri 2019' araştırmalarını yapıyorlar. Valve'nin sahip olduğu Steam indirimleri geçtiğimiz yıl 28 Kasım'a kadar devam etmiş ve binlerce oyunda yüzde 80-90'lara varan indirimlerde bulunmuştu. team, Valve Corporation tarafından geliştirilen, bir dijital dağıtım, dijital hak yönetimi, çok oyunculu oynanış ve iletişim sunan platformdur.

Steam Black Friday indirimi kapsamında gerçekleşen Steam efsane Cuma indirimlerine özel tüm Steam indirim fırsatlarını görmek için tıkla.

Steam Black Friday özel sayfası : https://store.steampowered.com/?l=turkish

Black Friday 2019 İndirimlerinden Haberdar Ol. Her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm markaların Black Friday 2019 indirimlerini derliyoruz.