Teşkilat dizisinin 66.bölümünde neler oldu? Efkar'ı neler bekliyor? Detaylar haberimizde...

TEŞKİLAT 66.BÖLÜM (İZLE) TIKLA

TEŞKİLAT 66.BÖLÜM ÖZETİ

Savaşa start veren mermi Efkar tarafından sıkıldı. Efkar, yaptığı bu hareketle kendi sırrını açık etmesine az kala her şeyi Ömer’e anlatmak üzere yol alır. Babasının hayatta olduğundan artık emin olan Ömer de içinde bulundukları durumu sorgularken geçmişiyle yüzleşmek için yeni bir adıma hazırlanır.

Hartley, hastanede ölüm-kalım mücadelesi içerisindeyken savunma sanayine ait çok önemli bilgilerin çalınmasından sonra Brüksel’e operasyon yapmaya giden bu ekip, büyük bir bedel ödemek durumunda kalacaktır. Efkar’ın da Hartley’le kapattığını zannettiği hesaplaşma aslında kapanmamıştır. Yeniden değişen dengeler geçmişin intikamı yeniden başlatır...

65.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Hartley'e ulaşan gizemli notun Hasan Atmaca tarafından verildiğini öğrenen Ömer'in kafası iyice karıştırmıştı. Sacide'yle de gerilimli bir tartışma yaşar. Savunma sanayine yönelik tehditin sürdüğünü öğrenen ekip ise Hartley'in bir sonraki hamlesini durdurmak adına yola koyulur! Hartley, bir taftan planına adım adım devam ederken diğer taraftan da Hasan Atmaca'ya doğru ulaşmaya çalışır. Hartley'le olan hesabını kapatmak için büyük yeminler eden Efkar, kendi kurduğu planlarına devam ederken Ömer ve ekibi büyük bir sürpriz bekleyecektir.

TEŞKİLAT DİZİSİNDE HANGİ OYUNCULAR YER ALIYOR?

- Murat Yıldırım (Ömer)

- Deniz Baysal Yurtcu (Zehra)

- Gürkan Uygun (Efkar)

- Turgut Tunçalp (Halit Başkan)

- Yunus Emre Yıldırımer (Korkut)

- Levent Can (Davıd)

- Serdar Yeğin (Uzay)

- Ahmet Uğur Say (Gürcan)

- Yunus Narin (Francis)

- Seren Deniz Yalçın (Helen)

- Cansu Büşra Tuman (Celine)

- Ebru Nil Aydın (Sacide)

- Atılay Uluışık (Sermet)

- Hande Dilan Hancı (Zeynep)

- Ela Naz Koçak (Yağmur)