Vuslat yeni bölümü ile Haftaya 20.00'de TRT 1 ekranlarında olacak. Dizi severler Vuslat 34. Bölüm Fragmanı aratmaya şimdiden başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı gece yarısı burada olacaktır. Vuslat Yeni Bölüm Fragman.

Vuslat 34. Bölüm Fragman (Yeni bölüm fragmanı)

Vuslat yeni bölüm fragmanı gece yarısı çıkacak. Vuslat 34. bölüm fragmanı çıkar çıkmaz sitemize eklenecektir. Takipte kalın...

Vuslat 33.Bölüm Özeti

Aziz artık bütün kartlarını açık oynamaya karar verir. Feride’yle aralarına giren, ailelerinin geçmişlerinin izlerini taşıyan bu sır perdesini kaldırmak için Tahsin’e meydan okur. Dedesinin klasik arabasıyla karşısına çıkarak Tahsin’i köşeye sıkıştırır. Holdingde kontrolün kendinde olduğuna emin olan Tahsin, Aziz’in emanete sahip çıktığını görünce düşündüğü kadar güçlü olmadığını anlar.

Feride, minyatürü bulduktan sonra, Aziz’le bambaşka bir yola girer. Taş plaktaki şarkıya ve anlamını çözmeye çalıştıkları minyatüre sırlanmış aşk hikayesinde olduğu gibi, Aziz ve Feride de vuslata erişme yolunda büyük bir sınavın eşiğindedir. Necmi’nin verdiği görevi yerine getirmek için birbirlerine dayanmak zorundadırlar. Sırada görevi üstlenme konusunda Kerem’i ikna etmek gibi önemli bir meseleleri vardır.

Vuslat 34. Bölüm Fragman (Yeni bölüm fragmanı)