Türk Telekom Arena'da düzenlenen ve Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara ile kulüp sportif direktörü Levent Akın'ın katıldığı törende Bayrakçı ile sözleşme imzalandı.

Mehmet Cibara, imza töreninde yaptığı konuşmada, Bayrakçı ile çalışacakları için son derece mutlu olduklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"Türk voleybolunda sürekliliğin timsali olan Mehmet Berent Bayrakçı ile çalışacağımızdan dolayı çok memnunum. Kendisi voleybol camiasının yakından bildiği eski takımına defalarca şampiyonluklar kazandırmış çok sayılan beğenilen birisidir. Biz Orkun Darnel ile beraberdik. Kendisiyle beraber yaptığımız çalışmalarda çok güzel bir başarı yakaladık. Altyapıya da yatırım yaptık. Şimdi kızlarımızın hepsi milli takımda ve takımlarımızda yer aldı. Mehmet Bey'in işi hem kolay hem zor olacak. Biz tüm imkanları ona sunacağız. Bundan sonra yapılacak organizasyonlar ve hedefler kendisine emanet edilmiş durumda. Kendisini tebrik edip, başarılar diliyorum.''

Mehmet Berent Bayrakçı ise görevinde başarılı olmak için elinden geleni yapacağını belirterek, "İyi bir kadromuz, çok başarılı yatırımlarımız var. Bunların üstüne koyarak kulübümüze, müzemize yeni başarılar katmak istiyoruz'' ifadesini kullandı.