Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, erkek voleybol takımında menajerlik görevine Sinan Cem Tanık'ın getirildiği belirtilerek, "Senelerce Galatasaray'da oynayan ve takımın kaptanlığını yapan Sinan Cem Tanık, Galatasaray FXTCR'nin yeni menajeri oldu" denildi.

Tanık için, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara ile kulüp idari direktörü Levent Akın'ın da katılımıyla Türk Telekom Arena'da imza töreni yapıldığı ifade edildi.

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı'nın ardından Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı'nın da menajerinin belli olduğunu kaydeden Mehmet Cibara, "Herkesin tanıdığı ve sevdiği, hem Galatasaray'ın hem de milli takımın kaptanı Sinan Cem Tanık ile bir imza gerçekleştirip, şubede yapılanmayı tamamlıyoruz. Kendisi, tam sorumlu menajer olarak 1 Haziran 2014 itibarıyla göreve başlayacak" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımda sporcu olarak görev yaptıktan sonra şimdi de idareci pozisyonunda çalışacak Tanık ise yeni görevinin kariyerinde çok önemli bir adım olduğunu belirterek, "Birkaç sene daha oynamak istiyordum ancak gelen bu teklif, içinde bulunduğum camianın bana güvenmesi, sporu bırakıp bu görevi almamda çok büyük bir rol oynadı. Galatasaray gibi büyük bir camianın, kurumsal ve profesyonel yapının içinde böyle bir pozisyona getirilmek, güvenilmek onur verici" şeklinde görüşlerini dile getirdi.