ABD'li teknik direktör Pellegrino Matarazzo ile sorunlar yaşadığı bilinen Hollandalı golcü için menajeri Simon Cziommer, futbolcusuna fellik fellik kulüp arıyor.

KADIKÖY'DE MAÇI İZLEDİ

Cziommer, UEFA Konferans Ligi'nde oynanan Fenerbahçe - Spartak Trnava maçını Kadıköy'den canlı izledi ve Sarı-lacivertli yöneticilerle görüştü.

GALATASARAY'A DA MESAJ GÖNDERDİ

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Weghorts transferini veto etti, Fenerbahçe'nin Weghorts için hamle yapması Batshuayi'nin gidişine bağlı. İki kulüpten beklediği dönüşü alamayan Menajer Cziommer, dün Galatasaraylı yetkililere İstanbul'da olduğunu bildirdi.

ICARDİ'NİN İĞNEYLE OYNAMASI, AFRİKA KUPASI...

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'u santrafor konusunda endişelendiren bazı hususlar var. Icardi halen iğneyle oynuyor ve eski formuna kavuşamadı. Ocak ayının ilk haftasından sonra Bakambu'nun Afrika Kupası'nda boy göstermesi bekleniyor. Halil Dervişoğlu'nun da inişli-çıkışlı performansı Weghorts'u Galatasaray yoluna iteliyor.

YÖNETİM FİYATINI SORACAK

Derrick Köhn'ün menajerinden açıklama: "İletişimdeyiz" Derrick Köhn'ün menajerinden açıklama: "İletişimdeyiz"

Sarı-kırmızılılar, 31 yaşındaki golcünün bonservisini Bundesliga ekibine soracak. İstediği yanıtı alamazsa kiralama formülüne gidecek.

Süper Kupa Finali'nden sonra transfer hamlelerinin daha somut yapılacağı öğrenildi.

Weghorts, bu sezon çıktığı 14 resmi maçta 4 gol atıp, 1 asistlik performans kaydetti.