Sabuncuoğlu, Başkan Dursun Özbek ve Okan Buruk'un transfer planlarından da bahsetti.
"BU KEZ GİTMEK İSTİYOR"
"Barış Alper Yılmaz için 40M€'luk teklif geldi ama Galatasaray'ın talep ettiği para 50M€. Yüksek istiyorlar çünkü bu paranın %20'si Keçiörengücü'ne gidecek. Everton hocası David Moyes, bizzat Barış'ı istiyor. Everton adına bir menajer İstanbul'da görüşmeleri yürütüyor. Barış bu kez gitmeyi düşünüyor. Geçen sene Arabistan'a göndermediler bu kez Premier Lig'e müsade istiyorlar."
"ÖZBEK, BATRAKOV'U BEĞENİYOR"
"İnsanlar şunu söylüyor Barış gidecek, Leao gelecek diye. Öyle bir durum yok ama öncelik Batrakov ve Can Uzun olacak. Galatasaray bonservis konusunda gelir yaratmak için bazı oyuncuları satacak. Sara'nın yeni sezonda olacağını düşünmüyorum. Batrakov için Lokomotif 30M€ istiyor, Galatasaray 20'ye kadar çıktı. Başkan Özbek, bu oyuncuya çok sıcak ve beğeniyor. Van Dijk için teklif yapmışlardı Liverpool'a ama olmadı."
"G.SARAY YETKİ VERDİ"
"Can Uzun gelirse direkt ilk 11'de oynayacak. Okan Buruk'un düşüncesi böyle. Bu arada Galatasaray, bir Türk menajere Nathan Zeze için yetki vedi. NEOM'da forma giyen genç bir stoperden bahsediyoruz. Ahmetcan Kaplan da Galatasaray'da forma giymeye sıcak bakıyor. Porto'nun 10 numarası Rodrigo Mora'nın adı geçiyor ama Porto'nun 50M€ talep ettiği iddia ediliyor. Tijjani Reijnders'in önceliği ise Serie A. Orası olmazsa Galatasaray'ın şansı yükselir. Son olarak şunu söyleyeyim Basel U19 Takımı'nın hocası Eren Derdiyok'a teklif yapıldı, kabul ederse Galatasaray U17 Takımı'nın başına geçecek." ifadelerini kullandı.




