Galatasaray'ın ilk ve en büyük yanlışı kalmak isteyen Drogba'nın sözleşmesinin uzatılmamasıydı.Hücumda Galatasaray'ın elini inanılmaz derecede kuvvetlendiren bir silahtı.Pozisyona dahi giremediğimiz şu dönemde akıllara Drogba gelmiyor değil.Tabi bu yanlıştan dönmenin bir ihtimali de kalmadı. 

İkinci olarak Sabri Sarıoğlu,Emmanuel Eboue,Engin Baytar. A2 takımında idman kaçırmadan çalışmalarına devam ediyorlar.Sanırım A2 liginde şampiyonluğa oynarız.Prandelli'yi kim yönlendirdi bilinmez,yönetimin böyle bir karar aldığı konuşuluyor.Ama Prandelli'nin bunları görmesi gerek.Sağ bekte Veysel Sarı formsuz sağ bekte Tarık sol bekte Hakan Balta ve ya Telles oynatmıyorsun. Yasin Öztekin'den sağ bek çıkarmaya çalışıyorsun. Yasin'e lafım yok daha önce bir kere oynamış elinden geleni tüm iyi niyetiyle yaptı sadece ortalarında isabet sağlayamadı.Geçen senenin en formda isimlerinden Sabri'yi niye kestin hocam. Sabri ortaları diye klişe bir laf var inan istatistiklere bakınca Sabri ortalarını ! özlüyorum ben.Hadi Sabri ''Göbekli !''. Eboue'nin nesi var hocam. Geçen sene farklı galibiyetlerimizde fark yaratan oyuncuydu bindirmeleri ve bitirici paslarıyla.Parasını da eksiksiz alıyor. Yasin' i zorlayacağımıza Eboue' yi zorlasak ve ya Sabri'yi. Takım içi moralleri de artıracaktır Sabri ve Eboue'nin dönmesi.

Engin'e özel bir paragraf ayırmak istiyorum. Gerçekten inanılmaz yetenekli bir oyuncu.İlk sene istatiksel olarak bakınca Selçuk,Melo öne çıkar ama en kritik maçlarda kapanan rakiplerimize karşı kilidi açan oyuncu Engin Baytar'dır.O sene gizli kahraman rolündeydi.Türkiye'de dikine oynayabilen ender isimlerden.Drogba'nın dediği gibi Engin inanılmaz yetenekli dikine oynayabilen tek oyuncu Galatasaray'da.Ruhunu ortaya koyar,savaşır son düdüğü duyana kadar.Şunu da söylemeliyim ki Süper Kupa maçında sinirlerine hakim olup ceza almasaydı Şu an Engin Baytar Türkiye'nin en iyi futbolcusuydu.Milli Takım'ın da vazgeçilmeziydi. 11 maçtan sonra fena da dönmedi sahalara. Ertesi sezon Fatih Terim'in gittiği hafta çok klas bir golü var ve sol ayağıyla. Engin dün,'' Mancini bana çok ender yeteneklerden birisin dedi ama forma vermedi ve bazı şeyler var benimle mezara gidicek'' diye bir röportaj verdi. Ne olduğu bilinmez ama Engin'e haksızlık yapılıyor. Şu kuvvetsiz orta sahamızda Dzemaili'ye verilen şans Engin Baytar'a da verilmeli.

Olcan Adın' da Galatasaray'a bir an önce kazandırılmalı.Olcan Adın'ı kadro dışı bırakarak bir yere varamayız,Galatasaray değerine zarar veririz.Sanırım bu konularda Prandelli'yi yönlendirecek bir Türk yardımcı gerekiyor. Galatasaray efsanaleri arasında yeterince böyle isimler var ve ya Futbol şubesinin başına Türkiye'de kendini kanıtlamış  isimler gelmeli.Kadro dışı kalmış oyunculara yapılacak bir hamle Galatasaray'da fark yaratabilir.