4 büyük kulübün istifa çağrısı, son olarak Kulüpler Birliği toplantısından sonra İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'nun "Herkes TFF'nin değişmesini istiyor" sözleri kapalı kapılar ardında kulislerin başladığını gösteriyor.

POLAT, ÇEBİ VE AĞAOĞLU OLMADI

Kulüplerin önüne Adnan Polat, Ahmet Nur Çebi ve Ahmet Ağaoğlu gibi kallafi isimler getirildi ancak birlik sağlanamadı.

MAHMUT ÖZGENER'E TAM DESTEK

Eski TFF Başkanı Mahmut Özgener'e ciddi bir desteğin olduğu ortaya çıktı. Özellikle Anadolu kulüplerinin Özgener'e olan olumlu tavrı Büyükekşi için "İstenmeyen adam" profili çıkartmaya yetti.

AYLARDIR HAZIRLIK YAPIYOR

Tüm bu kulislerin yanında ilk kez 4 ay önce duayen spor yorumcusu Şansal Büyüka ardından Mehmet Ayan ve Levent Ümit Erol tarafından ismi ortaya atılan Mahmut Özgener'in aylardır sıkı bir hazırlık içerisinde olduğu öğrenildi.

OKAN BURUK'LA GÖRÜŞECEK

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

Özgener, EURO 2024'den sonra başarısız sonuçlar ortaya çıkarsa Vincenzo Montella'nın yerine yerli bir teknik adamla yola devam etmek istiyor.

İlk adayı ise Galatasaray'la kontratı sezon sonunda bitecek olan Okan Buruk'la temasa geçecek. Buruk olmazsa Aykut Kocaman ve Sergen Yalçın favori adaylar konumunda yer alıyor.