Spor Gecesi'ne bağlanan Terim'in eski avukatı Rezan Epözdemir, gündeme dair öne çıkan gelişmeleri de değerlendirdi.

"HİÇ UĞRAŞMA, EN ÜSTTEN CEZALAR VERECEĞİZ"

"Yıllar önce Fatih Terim'in bir davasına girmiştim, Galatasaray - Mersin İdman Yurdu maçı sonrası, cezalarla ilgili ben tam Tahkim Kurulu Davası'nda içeri girecekken dönemin TFF Başkanı (Yıldırım Demirören), bana 'Hiç uğraşma en üstten en alta en ağır cezaları vereceğiz, gereken talimatları verdim, Disiplin ve Tahkim Kurulu gereken cezayı verecek' dedi. Bu Türk futbolu için bir utançtır. Talimatla ceza veren kurullar."

Reha Kapsal'dan sert sözler: "Mertens'e bakıp utanırlar mı?" Reha Kapsal'dan sert sözler: "Mertens'e bakıp utanırlar mı?"

"6222'DEN İŞLEM UYGULANMALIDIR"

"Fenerbahçeli futbolcuların yaptıklarının cezasına meşru müdafaa indirimi uygulanamaz! Bu, oyunculara ceza verilmemesi için bir kılıf. Osayi kavga etmiştir, Oosterwolde saldırı yapmıştır. Oosterwolde'nin alt sınırı 5 maç. Adam etkisiz, haksız tahrik uygulanamaz! Nereye gittiği belli olmayan birine Batshuayi'nin yaptığı saldırıdır, eğer Livakovic'e gidiyorsa o taraftar, Batshuayi'nin yaptığı kavgadır, burada haksız tahrik uygulanır. Ceza mahkemesi devreye girmelidir. Yaralanan taraftarlar şikayetçi oldularsa kendilerini darp eden oyunculardan, burada kasten yaralamadan ve 6222'den işlem uygulanmalıdır. Krampon, Türk ceza kanunu 6. maddesine göre silahtır." şeklinde konuştu.