Hakemler hakkında konuşan Nihat Kırmızı: "Özgüç Türkalp’e düdük astırdık. Erkan Özdamar da 4-5 hafta maç yönetemeyecek." dedi.

HABERLER GERÇEK DIŞI

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, Antalya kampında yaşandığı iddia edilen olaylarla ilgili yaptığı açıklamada, “Galatasaray Futbol Takımı’nın oyuncularının Antalya kampında olumsuz hadiseler yaşadığıyla ilgili iddialar gerçek dışıdır. Galatasaray, Avrupa kupası ve lig maratonunda maçlarına konsantre olmuş, kamp ortamında sporcular ve teknik heyet işlerine odaklanmıştır. Futbol takımımız Alanyaspor maçına aslanlar gibi hazırlanmaktadır. Yapılan tezvirat ve kasıtlı haberlere itibar edilmemesi gerekmektedir. Galatasaray'ın kötülüğünü isteyen ve kasıtlı kötülük yapmak için bu haberleri yayan kişile ile ilgili de gerekli hukuki işlemler yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

ALANYASPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Alanyaspor Galatasaray maçı 6 Şubat Pazar günü (yarın) saat 16.00'da oynanacak.

Alanyaspor’da milli takımda yer alan Famara Diédhiou ve sarı kart cezalısı Tayfur Bingöl dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Konuk ekip Galatasaray’da ise milli takımda olan Mustafa Mohamed ile birlikte Mbaye Diagne, Fernando Muslera, Kaan Arslan, Omar Elabdellaoui ve Fatih Öztürk sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

(NTV)