Herkes yeni transfer Pulgar'ı orta sahada görmeyi beklerken sezonun ilk yarısında eleştirilerin odağına yerleşen Taylan-Berkan ikilisi yine görevdeydi.

Maç sonu teknik direktör Domenec Torrent'in bu kararını yerli zorunluluğuna bağlayarak anlatması, yöneticileri öfkeye boğdu. Kadroyu görür görmez kendi aralarında "Herkes orta saha yetersiz diyordu, biz de Fiorentina'dan Şili Milli Takımı oyuncusunu aldık, hazır geldi ama yine oynamıyor" yorumunu yaptı.

Kaybedilen 2 puan sonrası ise sarı-kırmızılı idarecilerin öfkesinin ibresi Torrent'e çevrildi. İspanyol hocanın yüzüne karşı bu kararını eleştiren yöneticiler, "Neden Berkan-Taylan? Biz adamı alıp getiriyoruz sen neden oynatmıyorsun. Biz daha çabuk olsun diye Pulgar için 200 bin TL'ye özel uçak tutup getirdik. Yabancı sınırına takıldığını söylüyorsun, sol bekte Ömer'le başlasaydın. Van Aanholt'un Ömer'den ne farkı var? Ömer'i oynatsan ne değişirdi? Ya da Babel yerine Halil'i kullansaydın. Biz Babel'i zaten göndermeye çalışıyoruz" sözleri ile tepkilerini gösterdi.

Öte yandan Torrent'in "Bizim görevimiz oyuncuları ceza sahasına getirmektir" sözü takım içinde büyük tepki gördü ve Torrent'in oyuncuları hedef göstermesi şaşkınlıkla karşılandı.

Kerem Aktürkoğlu'na Avrupa'dan 4 talip

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu performansıyla Avrupa ekiplerinin dikkatini çekti. Yakından takip edilen 23 yaşındaki futbolcu için 4 kulüp sıraya girdi. Sarı-kırmızılı yönetim, Kerem için minimum 20 milyon euro bonservis bedeli belirledi.

Kerem Aktürkoğlu'nu Fransa'dan Lyon ve Marsilya, İngiltere'den ise Brentford ve Brighton istiyor. Bu 4 takım, 23 yaşındaki futbolcunun tüm maçlarına scout yolluyor.

(Sabah)