Genç oyuncu, Galatasaray'da forma giymeye sıcak bakıyor fakat menajeri futbolcusunu Avrupa'ya pazarlamak istiyor.

Abdülkadir Ömür, Rıdvan Yılmaz ve Burak Yılmaz gibi futbolcuların menajerliğini yapan Necdet Ergezen, Burak Elmas'la yaptığı son görüşmede: "Oyuncumun piyasası Avrupa'da yüksek. İtalyanların takip ettiği de Ocak ayında basına sızdı. Yakın zamanda sözleşmesinde iyileştirme talep ederiz." dediği ortaya çıktı. Seçim arifesinde olan mevcut başkan Burak Elmas'ın kararı yeni yönetime bırakacağı öğrenildi.

MİLLİ TAKIM HAYALİNE KAVUŞTU

Yunus Akgün, Adana Demirspor'daki performansıyla büyük beğeni toplamıştı ve uzun süredir Milli Takım'dan çağrılması bekleniyordu. Milli Takım'ın açıklanan 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off karşılaşmaları aday kadrosunda Adana Demirspor'un genç oyuncusu Yunus Akgün de yer almıştı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yunus Akgün, bu sezon Adana Demirspor formasıyla 31 resmi maçın 27'sinde ilk 11'de yer aldı. 21 yaşındaki sağ kanat, bu karşılaşmalarda 8 gol ve 14 asistle takımına katkıda bulundu.

Beşiktaş yönetiminde Okan Buruk sesleri yükseldi Beşiktaş yönetiminde Okan Buruk sesleri yükseldi

TRANSFER HAKKINDA NE DEMİŞTİ?

"Ben Galatasaray’ın oyuncusuyum ve sene sonunda kulübüme döneceğim. Avrupa’ya Transfer olmak ya da beğenilmek, izlenmek çok güzel ama sezon bittiği zaman ben hâlâ Galatasaray’ın oyuncusuyum. Avrupa konusunda kulübümü de mutlu edecek bir teklif gelirse, menajerim ve ailemle bunu değerlendiririz."

(GsGazete)