Sancak'ın öne çıkan sözleri şöyle:

YUNUS'A BABACAN TOKAT ATTIM KENDİNE GELDİ

Başakşehir maçında 1-0 öndeyken Gökhan İnler'in bir hatasıyla kaybettik. Futbolcular bir kulüpten alıyorsak o kulübe karşı forma giymesini doğru bulmuyorum. Etkileniyorlar. Yunus Akgün de G.Saray maçında ilk yarıda sahada yoktu. Devre arasında onu kendine getirmek için benim babacan tavrımı bilirler. Şöyle iki tane tokat attım, dedim ki 'Hayırdır Fatih Terim seni seyrediyor diye korkarak mı oynamıyorsun" dedim. "Çık adam gibi oyna. Senin paranı burası veriyor. Buradan ekmek yiyorsun" dedim. Ondan sonra çıktı 2 tane gol attı. Etkileniyorlar doğal olarak. Orada kötü niyet aramamak lazım. Volkan Şen'de de Erkan Zengin'de de bunu yaşadık.

MUSTAFA KAPI SÖZLERİ

- Mustafa Kapı gelecek adına yapılan bir transfer mi? Avrupa'ya gitti olmadı orada?

Mustafa Kapı'yı Galatasaray, vermek istememişti. Onu Lille transfer eden ekip gidince yeni gelen ekip ona pek fazla şans vermedi. Kendisini ikna ettik. Bonservisiyle aldık. Satıştan Lille yüzde 20 pay vereceğiz. Montella'nın elinde büyük bir futbolcu, Türk futboluna kazandırılacaktır.

MESSI BENİM TAKIMIMDA OYNARDI

Samet Aybaba sonrası İtalyan Montella ile anlaştınız? Montella'nın performansını nasıl buluyorsunuz?

Hocamız, ligin en kariyerli hocalarından bir tanesi. Kuntz, geldiğinde onunla kıyaslamaya kalktılar. Ben de o dönem İyi bir hoca aldığımızı söylemek için 'Kuntz'dan daha kariyerli biri hoca" demiştim . G.Saray'ın, F.Bahçe'nin bile getiremediği bir hocayı getirdik işin özü bu. Şimdi ben G.Saray'ın ya da F.Bahçe'nin başkanı olsaydım. Dünyanın en iddialı hocasını getirirdim, Messi benim takımımda oynardı.

TÜRKİYE'NİN EN İYİ HOCASI

Geçenlerde Fatih Terim'in Adana'ya borcu var dediniz. Terim'in gerçekten Adana'ya borcu var mı?

Aslında o röportajın önüne bakmak lazım. Orada söylemek istediğim şuydu. Fatih Hoca çok değerli biri. G.Saray ondan önce şampiyon olamayan bir takımken sonraki zamanlar arka arkaya şampiyon olmaya başladı. UEFA Kupası'nı aldı. Hatta şunu söyledim. Türkiye'nin en iyi hocası Fatih Hoca'dır. Şampiyonlar Ligi'ni yeni bir hoca alana kadar en değerlisi o. Ben Siirt'liyim, Adana'lı değilim. Onu sordular. O yüzden daha önce de demiştim Fatih Hoca'nın bu şehre borcu var. Neden Adanalı olduğu için. Yardımcı olması gerek. Biz tabi ki para dilenmiyoruz. Örnek verdim orada. Bir futbolcuyu 3 takım istiyorsa Adana Demirspor'a vermesi lazım diye. Benim söylediğim tamamen o. Yoksa Fatih Hoca benim abimdir. Eminim o da beni seviyordur.

(Sabah)