Mertens'in formsuz ve yorgun olduğu iddia ediliyor, Yunus'un ise sakatlandığı konuşulmasına rağmen her iki oyuncuyla ilgili de birinci ağızdan net açıklamalar yapılmadı.

Ali Ece'den Okan Buruk'a Beşiktaş derbisi uyarıları Ali Ece'den Okan Buruk'a Beşiktaş derbisi uyarıları

ÇİZGİYİ AŞTI, HOCAYI HEDEF ALDI

37 yaşındaki futbolcunun AZ Alkmaar maçından sonra takım arkadaşlarının oyununu eleştirmesi ve Okan Buruk'a göndermeli ifadeler kullanması teknik ekibin sabrını taşırdı. Bunun üzerine Belçikalı oyuncuya mümkün olduğunca fazla forma şansı verilmiyor, sezon sonunda sözleşmesi de uzatılmayacak.

YUNUS, DURSUN ÖZBEK'İ DİNLEMEDİ

Galatasaraylı Yunus Akgün'ün düşük maaşı kulüpte ayrı bir sorun yaratmıştı. Başkan Dursun Özbek, menajeri Cenk Melih Yazıcı'nın aradan çıkması durumunda kulüp olarak sıcak pazarlık yapacaklarını belirtti. Ancak Yunus, kendisinde büyük emeklerinin olduğunu düşündüğü Yazıcı ile devam etme kararı aldı. Özbek'i dinlemeyen Yunus'un idmanlardaki isteksiz tavırları ve sahadaki düşük futbolu gözen kaçmıyor.

ÇELİKLER SİNYALİ VERMİŞTİ

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Yunus Akgün'le ilgili olarak, "Benim aldığım bazı bilgiler var. Yunus'un oynatılmama nedeni olarak yönetim gösteriliyor. Başkan Dursun Özbek her zaman otoritesini sağlar. Bruma ve Sabri gitti, Tudor gitmedi. Omar'ı tek kalemde sildi. Gomis'i affetmedi. O yüzden yönetim olarak otoritesini kaybetmek istemiyorlar. Bazı durumlar Okan Buruk'u aşıyor. O da farklı çözümler üretiyor." demişti.