FUTBOL

Yusuf Demir Barcelona'da kalmalıydı

Galatasaray'ın sezon başında Rapid Wien'den kadrosuna kattığı Yusuf Demir'le ilgili eski kulübünden çarpıcı açıklamalar geldi.

Abone Ol

Rapid Wien yöneticisi Steffen Hofmann, Yusuf Demir'in Barcelona'dan ayrılmakla hata yaptığını söyledi. Hofmann'ın Yusuf Demir hakkında sözleri şöyle:

19 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'da az süre almasını değerlendiren Rapid Wien'in genel müdürü Steffen Hofmann, "Galatasaray'ın transferlerine dikkat ediyorum. Transferin son gününde 5 oyuncu aldılar. Onların hücum gücü, muhtemelen Barcelona'nın geçen sezon olan hücum gücünden daha iyi. Yusuf'un Barcelona'da kalması gerektiğini düşünüyorum. Bu benim kişisel görüşüm. 2022 kışında onunla oturdum ve konuştum ve gerçekten Rapid'e geri dönmek istediğini söyledi. Emin olup olmadığını sordum. Çünkü burada da bizimle işi kolay olmayacaktı. Çok sabırsızdı. Kendimi sıkarım altı ay daha kalırım demedi" diye konuştu.

Yusuf Demir takıma geri döndükten sonra da kulüp olarak hatalı davrandıklarını söyleyen Hofmann, "Özellikle geri döndükten sonra, kulüp olarak davranmmız gerektiği gibi davranmadık. Özel bir oyuncu olduğunu biliyorduk. Yusuf, Hırvat olsaydı ve Dinamo Zagreb'te oynasaydı, her maçta oynardı. İyi ya da kötü, her maçta oynardı. Onu görmek istediğimiz yere kadar giderdi. Bizim de öyle davranmamız gerekiyor. Çünkü Dinamo Zagreb, doğru potansiyelleri 20 milyon euro'ya satıyor" açıklamasında bulundu.

Galatasaray'da bu sezon 6 resmi maça çıkan Yusuf Demir, bu maçların yalnızca birine ilk 11'de başladı. 19 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda skor katkısı sağlayamadı.

Abone Ol