Antalya kampında yaşanan Yusuf Demir - Okan Buruk gerilimi şöyle:

YUSUF DEMİR: "BENİ NEDEN ALDINIZ?"

Yusuf, "Beni neden aldınız, transfer ettiniz? Madem forma şansı bulamayacaktım kiralayın veya Avusturya'da kalsaydım. Oynamam için daha ne yapmam gerekiyor?" dedi.

OKAN BURUK "SAHNE SENİN OLACAK"

Teknik direktör Okan Buruk: "Hazırlık maçlarında en fazla şans bulan oyuncu olacaksın. Kupa maçında 11'deki yerin garanti. Ligde de sahne senin olacak." cevabını verdi.

YUSUF DEMİR'İN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI:

Galatasaray'da mutlu olduğunu ifade eden Yusuf Demir, "Buraya geldiğimde takım beni çok sıcak karşıladı. Burada olduğum için çok mutluyum. Umarım şampiyon olacağız. Galiba üçüncü gün, yeni başladık ve ilk maçımızı oynadık kampta. Şimdilik her şey güzel gidiyor. Tabii ki her gol bir futbolcuyu moral olarak etkiler. İlk gollerimi attığım için mutluyum, inşallah devamı gelir. Takımdaki ilişkiler çok iyi. Büyük oyuncular, abilerimiz var, gençlere yardım etmek istiyorlar. Sıcak kanlı bir takımımız var, amacımız şampiyonluk ve umarım oluruz." diye konuştu.

Evren Turhan: "Galatasaray yönetimi Icardi'nin yanına..." Evren Turhan: "Galatasaray yönetimi Icardi'nin yanına..."

Genç futbolcu, Galatasaray'dan ayrılmak istediği yönündeki iddialar hakkında, "Bu haberi kim çıkardı? Onlara sorun..." cevabını verdi.

Yusuf Demir, yabancı statüsünde oynamasıyla ilgili kendisine yöneltilen soruyu ise "Bu konu hakkında bir düşüncem yok. Bunu benimle değil, yönetenlerle konuşmanız lazım. TFFde çalışmıyorum, bilmiyorum. Onlara sorun" ifadelerini kullandı.

LEVENT TÜZEMEN'DEN YUSUF DEMİR YORUMU

"Yusuf Demir, iki tane gol attı ama 'Mertens ve Mata'nın yerine oynayacak adam ben olmalıyım' mesajını vermeli. Eğer vermezsen problem sende olur. Önce sahada kanıtlamalısın kendini." şeklinde konuştu.