Galatasaray'ın yeni sezon iç saha forması basına sızdı! Galatasaray'ın yeni sezon iç saha forması basına sızdı!

Yusuf'un menajeri Philippe Degen, çıkan haberlere yanıt verdi.

"TAKIMDA KALMAYA DEVAM EDECEK"

"Yazılanlar kesinlikle doğru değil. Bir sürü saçmalık. Galatasaray, iki aylık bir proje değil. Futbolu anlayan herkes bilir ki, Belçikalı Dries Mertens veya İspanyol Juan Mata gibi oyuncuları geçmek kolay değildir. Yusuf Demir'in keyfi yerinde. Kendini göstermeye istekli. Galatasaray'a transferi kesinlikle doğruydu. Rapid'den ayrılması doğru bir karardı. Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Takımda kalmaya devam edecek."

Galatasaray'da bu sezon 6 resmi maçta sahaya çıkan Yusuf Demir, skor katkısı sağlayamadı.

Transferinin ardından yabancı statüsü nedeniyle tartışma yaratan genç futbolcunun, Galatasaray ile sözleşmesi 2026'ya kadar devam ediyor.

YUSUF DEMİR KİMDİR?

Yusuf Demir, 2 Haziran 2003'te Avusturya'nın Wien kentinde dünyaya geldi. Futbola Rapid Wien'in altyapısında başlayan Yusuf Demir, 2021 yazında Barcelona'ya 1 yıllığına kiralandı.

Devre arasında kulübü Rapid Wien'e geri dönen 19 yaşındaki oyuncu, bu sezon Avusturya ekibinde 5 maçta forma giyerek 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı.

Yaz transfer döneminde Rapid Wien'den Galatasaray'a 6 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Cimbom'da 6 maça çıkan genç oyuncu, gol ve asist katkısı yapamadı.

Yusuf Demir'in güncel piyasa değeri ise 7.5 milyon Euro...

(Fotomaç)