Zalim İstanbul 29. Bölüm İZLE Kanal D Zalim İstanbul son bölüm full tek parça izle, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul 29.Bölüm ile Pazartesi akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

29 bölümü deviren Zalim İstanbul, heyecanın zirvede olacağı 29.yeni bölümü ile 3 Şubat akşamı ekranlarda. Zalim İstanbul yeni bölümde neler olacak? Zalim İstanbul 29. bölüm izle, Zalim İstanbul son bölüm izle, Zalim İstanbul canlı izle, Zalim İstanbul 3 Şubat bölümü izle, Zalim İstanbul 29. bölüm fragmanı, Zalim İstanbul yeni bölüm izle, Zalim İstanbul son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

ZALİM İSTANBUL 29.BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

ZALİM İSTANBUL 29.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nedim, kasten yaralama suçuyla yargılandığı mahkemeden Şeniz’in ifadesi ile ceza almadan kurtulur. Nedim mahkemeden çıkar çıkmaz intikama giden yolda çok daha sağlam ve emin adımlarla ilerlemeye devam eder. Cemre, Cenk ve Nedim’in kardeş olduğunu eline geçen DNA raporu ile öğrenir. Nedim’in intikam yolunda gözünü karartması ve tüm aileye savaş açması, Cenk’i çileden çıkarır. Cemre iki kardeş arasındaki giderek dozu artan düşmanlığı gördükçe bir karar alacaktır. Bu arada Şeniz, sinsi planlarına bir yenisini daha eklemek üzeredir.