Zalim İstanbul 33. Bölüm İZLE Kanal D Zalim İstanbul son bölüm full tek parça izle, (Agah Gerçekleri Öğrendi) Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul 33.Bölüm ile Pazartesi akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

33 bölümü deviren Zalim İstanbul, heyecanın zirvede olacağı 33.yeni bölümü ile 2 Mart akşamı ekranlarda. Zalim İstanbul yeni bölümde neler olacak? Zalim İstanbul 33. bölüm izle, Zalim İstanbul son bölüm izle, Zalim İstanbul canlı izle, Zalim İstanbul 2 Mart bölümü izle, Zalim İstanbul 33. bölüm fragmanı, Zalim İstanbul yeni bölüm izle, Zalim İstanbul son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

ZALİM İSTANBUL 33.BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

33.BÖLÜM ÖZETİ

Nedim Oya’nın kardeş olduklarını söylemesi ile ne düşüneceğini bilemez haldedir. Oya ise Nedim’i kaybetmemek için her şeyi anlatmaya kararlıdır. Nedim için esas yıkım ise amcasının ihaneti öğrendiğini duyması ile olacaktır. Cenk babasındaki garipliği fark edip peşine düşerken hayatının en büyük sırrına da ulaşması an meselesidir.