Nicolo Zaniolo'nun annesi Francesca Costa'nın açıklamaları...

"ROMA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI"

"Roma, Haziran ayında ona onu satmayı düşündüklerini bildirdi. O günden sonra Zaniolo kendini dışlanmış gibi hissetmeye başladı. Galatasaray'ı seçtik çünkü Roma onu hayal kırıklığına uğrattıktan sonra Nicolo'ya onu çok istediklerini hissettirdiler. Zaniolo yeniden doğmak için Galatasaray'ı seçti."

ZANİOLO: "TARAFTARLAR BANA SALDIRDI"

"Tutulmayan sözler hakkında saatlerce konuşabilirim. Takımın temel direği olduğum söylendi ama bana öyle hissettirilmedi. İki yıl boyunca bana yeni sözleşmenin hazır olduğu söylendi. Taraftarlar bana hain mi dediler? Aslında sadece Bournemouth'un teklifini kabul etmediğim için dışlandım ve taraftarlar bana saldırdılar. Bunun için çok üzüldüm. Neredeyse tüm eski takım arkadaşlarım beni hayal kırıklığına uğrattılar. İsim vermeyeceğim ama kardeş gibi olduğumuzu söylediler ve bana veda bile etmediler."

Erden Timur'u Galatasaray'da istemeyenler belli oldu! Erden Timur'u Galatasaray'da istemeyenler belli oldu!

"HARİKA BİR EKİBİZ"

"Türk futbolunun kötü olduğu doğru değil. Okan Buruk liderliğinde harika bir ekibiz. Okan Buruk İtalyanca bildiği için benim için büyük bir şans. Galatasaray bir Serie A takımı olsaydı, üst sıralar için mücadele ederdi. Çok kaliteli bir hücum hattı var. Harika oyuncularımız var. Mertens, Torreira… Ayrıca Icardi'nin dünyanın en iyi forvetlerinden biri olduğunu da söyleyeyim."