Yaz transfer döneminde Mauro Icardi, Dries Mertes, Oliveira, Torreira gibi dünya yıldızlarını takıma kazandıran yönetim, son olarak Zaniolo'yu 15M€ + 5M€ bonuslar karşılığında transfer etti.

Inter altyapısında yetişen ve bu sezon Jose Mourinho yönetimindeki Roma’da 17 maça çıkan Zaniolo, bu karşılaşmalarda iki gol ve bir asistle oynamıştı.

Galatasaray ve 4 kulüp Mahmut Özgener'e sıcak bakmadı Galatasaray ve 4 kulüp Mahmut Özgener'e sıcak bakmadı

50 MİLYON EURO'LUK SATIŞ BEKLENİYOR

Galatasaray, Victor Nelsson’un 20 milyon euro üzerinde bir rakama satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sacha Boey de sezon sonunda Avrupa yolcusu. Torreira için İtalyan kulüpleri masada. Kerem’i devler takibe devam ediyor. Oyuncu satışları ile Zaniolo’nun finansmanı sağlanacak. 3 oyuncusundan yaklaşık 50 milyon euro gelir elde etmenin hesaplarını yapan Sarı-Kırmızılılar, bu isimlerin yerlerini de genç ve potansiyelli yıldızlarla doldurarak uzun vadeli bir projeye başlamak istiyor.

Daha önce gençleşme projesi deneyen ancak istediği sonucu alamayan ve ligde tarihinin en kötü dönemini yaşayan Galatasaray, önceki tecrübelerinden çıkarttığı derslerle daha uygulanabilir bir model üzerinde yoğunlaşacak.