Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo, Florya'da takıma pozitif hava katıyor. Okan Buruk'la sık sık görüşmelerde bulunan Zaniolo, maç kondisyonuna kavuşmak için ekstra idmanlar yapıyor.

Hazırlık maçlarında 2 gol 1 asistlik performans sergilen 23 yaşındaki futbolcunun antrenmanlarda anlaştığı futbolcu da belli oldu.

Yusuf Demir'le iyi anlaşıyor

İtalyan futbolcu, gerek hazırlık maçlarında gerek Florya'daki idmanlarda Yusuf Demir'le iyi ikili oldular.  Zaniolo özellikle hız konusunda Yusuf Demir'le iyi pas alışverişi yapıyor ve çift kale maçlarında bol bol skora katkı yapıyor.

Ilgaz Çınar, Yusuf Demir'e destek verdi

Vole yorumcusu Ilgaz Çınar, Yusuf Demir'in performansını eleştiren Galatasaraylı taraftarlara katılmadığını belirtti.

Ilgaz, "Yusuf Demir fazla eleştiri alıyor. Son hazırlık maçında Emin Bayram'ın attığı golde kafasına topu indiren kendisi, Zaniolo'nun attığı golde de sert şutu atan da yine kendisi. Bunun yanında genel anlamda prese de katılan ve 'Bu takımda ben de varım' diyen bir Yusuf Demir izliyoruz." dedi.

Önder Özen: "İkisini de Galatasaray almadı F.Bahçe elendi" Önder Özen: "İkisini de Galatasaray almadı F.Bahçe elendi"

Zaniolo transferinde Oliveira detayı

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen yaptığı açıklamada, "Zaniolo çok özel bir futbolcu. Galatasaray'a transferi boğazda görülen yunus balıklarına benziyor. Başkanvekili Erden Timur'u tebrik ediyorum. Transferin perde arkasında futbolcunun Galatasaray'ı istemesinin yanı sıra Roma'da eski takım arkadaşı olan Portekizli Oliveira'nın da büyük katkısı var. Kendisiyle sık sık iletişim kurmuş. Alanyaspor ve İstanbulspor maçlarında hırsı, isteği, coşkusu ve çalışkanlığı ön planda oldu. Ancak Alanya'da klas bir gol attı." ifadelerini kullandı.

İki futbolcu da Kasımpaşa maçında yedek oturacak

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçında Zaniolo ve Yusuf Demir'i yedek başlatacak.

Serbest kalma bedeli ne kadar?

23 yaşındaki futbolcunun serbest kalma bedeli 35 milyon Euro. Galatasaray, Zaniolo'yu bonuslar hariç 15 milyon Euro'ya transfer etti.