Zara 2019 Black Friday için web sitesine geri sayım aracı koymuş. Zara'da bir çok ürümde %50'ye yakın Black Friday indirimi uygulanacak. Zara Efsane Cuma indirimleri neler? Kadın ve Erkek ürünler başta olmak üzere Zara bütün ürünlerinde %50 indirim yapacak. Aşağıda Black Friday özel sayfalarına ulaşabilirsiniz.

Zara Black Friday sayfası: https://www.zara.com/tr/

2020 Black Friday ne zaman başlıyor sorusu bir süredir merak ediliyor. Kasım ayının ilk haftalarını geride bıraktığımız şu günlerde, Black Friday için geri sayım başladı diyebiliriz. Black Friday dendiğinde aklımıza tabii ki indirimler geliyor. Hem dünyada hem de ülkemizde birçok şirket, tüketiciler için indirimler sunmaya başlıyor. Hatta indirimler, ismi Kara Cuma diye dilimize çevrilen günden önce de başlıyor.

2020 Black Friday ne zaman başlıyor?

Türkiye’de Black Friday 2020 furyası Tüketicilerin istedikleri ürünü yüksek indirim oranları ile normalden daha uygun fiyatlara satın almasını sağlaması nedeniyle Türkiye’de Black Friday 2020 da yine etkili geçecek diyebiliriz. İndirimler farklı kategorilerde karşımıza çıkıyor. App Store ve Google Play Store gibi uygulama marketlerinde özel indirimler yapılıyor. Aynı şekilde Steam, Origin ve PS Store gibi platformlarda da indirimler oluyor. Ayrıca e-ticaret platformları ve perakendeciler de çeşitli indirimler sunuyor. Tabii burada şunu hatırlatmak gerekiyor. Kara Cuma bizim isim hassasiyeti gösterdiğimiz bir gün. Bu yüzden markalar da bu günü farklı şekillerde tanımlıyor. Daha önceki yıllarda Şahane Cuma, Muhteşem Cuma, İnanılmaz Cuma ve Mükemmel Cuma gibi tanımlamaları duymuştuk. Bu yıl da markaların neler yapacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.