Uzundurukan'ın açıklamaları şu şekilde:

Rasim Ozan Kütahyalı'dan sert yorumlar: "Paralı köpekler..." Rasim Ozan Kütahyalı'dan sert yorumlar: "Paralı köpekler..."

DURSUN ÖZBEK'LE KONUŞTUM

"Dursun Özbek ile telefonda görüşme yaptım. Biraz sohbet ettik ve şunu söyleyeyim. Galatasaray, rakiplerinin yaptığı hamlelere karşılık verebilecek güce ve her türlü imkana sahip. Elbette Okan hocanın arkasında duruyorlar ama büyük takımlarda sabır yok."

GALATASARAY, HEDEFTEN UZAKLAŞIRSA HAMLE YAPAR

"Bir tarafta Jorge Jesus, diğer tarafta Beşiktaş'a ivme kazandıracak Şenol Güneş, diğer tarafta son şampiyon Trabzonspor'un tekin direktörü Abdullah Avcı. Dünya Kupası'na kadar olan serüvende Okan hocanın durumu belli olacak. Eğer kötü sonuçlar alınırsa çok fazla arkasında durulacağını düşünmüyorum. Galatasaray, hedeften uzaklaşmadan hamle yapar."

TAM FATİH TERİM'İN UÇARACAĞI KADRO

"Bielsa boşta bir teknik adam. Galatasaraylı taraftarlar, ona sıcak bakmıştı. Diğer tarafta Fatih Terim boşta ve dinlendi. Galatasaray'da tam Fatih Terim'in iyi yöneteceği, uçaracağı bir kadaro kuruldu. Okan hocanın kaderini belirleyecek birkaç maç var. Galatasaray'dan Jorge Jesus ve Şenol Güneş hamlesi gelebilir." ifadelerini kullandı.

(Fotomaç)