BTV'ye konuşan Ahmet Çakar, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e de eleştirilerde bulundu.

"ALLAH'IN AYETİ Mİ OLDU?"

"MHK'nin danışmanı Hugh Dallas kimdir? Benim devremin hakemlerinden birisi. Her dediği Allah'ın kelamı, Allah'ın ayeti mi oldu? Hakemlerin kendini savunmaması tamamen korkaklık ve omurgasızlıktır. Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye - İtalya maçında İtalyanlara skandal bir penaltı çaldı. Demek ki o da yanılabiliyormuş."

"FENERBAHÇE'NİN PENALTISI DAHA VAHİM"

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray tahminlerim doğru çıktı" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray tahminlerim doğru çıktı"

"Galatasaray - Antalyaspor maçındaki penaltı pozisyonuna ben penaltı vermem ama temas var. Fenerbahçe - Kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonu bana göre daha vahim."

"BEN MHK BAŞKANI OLSAM..."

"Hugh Dallas'a saygı duyuyorum ama bu kadar yüceltilmesi doğru değil. Ben MHK Başkanı olsam bu kadar rahat konuşturmazdım."

"DURSUN ÖZBEK BÜYÜK YANLIŞ YAPMIŞTIR"

"İki kulüp de birbirine karşılıklı çok fazla atıp tuttu. En büyük yanlışı Dursun Özbek yapmıştır. Ali Koç'un rahmetli abisi Mustafa Koç'u hedef alan sözler kullandı. Bunlara hiç gerek yoktu."

"9 MAÇ CEZA VERİLMESİ GEREKİYOR"

"Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylardan dolayı Trabzonspor'a 4 maç saha kapatma + büyük para cezası makul olur. Ama Oosterwolde'nin yaptığı boks gibi. 8-9 maç ceza verilmesi gerekiyor." şeklinde konuştu.