Ertem Şener, Galatasaraylı futbolcularla ilgili de ayrı ayrı tespitlerde bulundu.

"MUSLERA'YA KOREOGRAFİ YAPIN"

"Galatasaray taraftarına sesleniyorum, Muslera'ya koreografi yapın. Maçta giydiği formaları GS Store'lara koyun kapış kapış satılması gerekiyor. Böyle bir kaleci olur mu ya? Her şampiyonlukta 7-8 maç kurtarıyor. Adana Demirspor karşısında da tek başına bir takımdı. Gerçekten haksız rekabet. Ben Fenerbahçeli olsam kıskanırdım. Galatasaray'da yönetim ailesine gitsin, akrabası kimse onu getirin kaleci yapın Muslera çalıştırsın, Galatasaray'a hazırlasın. Başka türlü olmaz. Muslera'dan sonra mutlaka yokluk çekilecektir. Rakip, Icardi'nin benzerini Dzeko'yla buldu ama Muslera'nın bulamaz."

Serhat Akın: "Al sana Galatasaray, al sana şampiyonluk!" Serhat Akın: "Al sana Galatasaray, al sana şampiyonluk!"

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NA HELAL OLSUN"

"Ziyech ceza sahasından öyle bir gol attı ki herkes şaştı kaldı orada kameralar Galatasaray yedek kulübesini gösterdi. Kerem Aktürkoğlu'nu gördüm, yerine oynayan Ziyech'in golüne çok sevindi ve ayakta alkışladı. Ben helal olsun dedim. Böyle ufak tefek gözüken şeyler çok önemlidir. Demek ki egoist değilmiş. Takımını, takım arkadaşını da düşünüyormuş. Bugün Kerem yedek olabilir ama yarın formayı tekrar alabilir veya EURO 2024'e damga vurabilir. O potansiyelini hiç kaybetmez."

"KEREM DEMİRBAY HERKESİ SUSTURDU"

"Sezon başında Kerem Demirbay geldiği zaman 'İyi olsa Leverkusen'de Xabi bırakmazdı, sakatlanıyor' felan dediler. Adam herkesi susturdu. Tek başına makina resmen." dedi.