Aşkın Olayım şarkısının söz yazarı ve bestecisi Onurr, Galatasaray’ı hırsızlık ile suçladığı bir paylaşımda bulundu.

Onurr sahne adıyla tanınan Onur Özdemir Instagram'dan ,"İzinsiz, habersiz, böyle işlere kalkışıyorsunuz, tertemiz başlamak varken niye böyle hırsızca dönüyor işler bu ülkede?" paylaşımını yaptı ve kısa süre sonraı bu hikayeyi kaldırdı.

Tepkilerden sonra yeni bir paylaşım daha yapan Onur Özdemir, "Arkadaşlar ben her yerde şarkı taraftarındır demiştim; yönetime sinirlenmem de, kimsenin benimle iletişime geçmemesiyle alakalıydı. Birazcık kıymet görmek istiyoruz, sadece bu. Olay bir telif mevzusuyken bambaşka yerlere çekildi. En başta kalp kırmak bana yakışmaz, o yüzden tüm camiadan ve taraftarlardan özür diliyorum." dedi.

Ertem Şener: "Saygısızlık yaptılar, Galatasaray yapmıyor" Ertem Şener: "Saygısızlık yaptılar, Galatasaray yapmıyor"

Onurr lakaplı Onur Özdemir kimdir?

Onur Özdemir, Bursa'da dünyaya geldi. Ortaokulu imam hatip lisesinde okuyan Özdemir, liseyi Bursa Fen Lisesinde okuduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümünü kazandı. Bu dönemlerde müziğe profesyonel olarak ilk adımlarını attı.

Özdemir, grup çalışmalarından sonra müziğe ara vererek Berlin'e eğitim amaçlı taşındı. Burada Alper Narman ile tanışıp söz yazarlığına başladı. Daha sonra Oxford'da eğitimine devam eden Özdemir, Narman ile beraber çalışmak için Türkiye'ye geri dönmeye karar verdi. 2012 yılında İzel'in Aşk En Büyüktür Her Zaman albümü Özdemir-Narman ikilisinin beraber çalıştığı ilk albüm oldu. Sakin konserlerinde çalışan İlk Yara da bu albümde yer alan şarkılardandı. Daha sonra Sezen Aksu, Ferhat Göçer, Ebru Gündeş, Murat Dalkılıç, Ayşe Hatun Önal, Hadise, Mustafa Ceceli, Simge, Murat Boz ve Gülşen gibi Türkçe popun önemli isimlerine şarkı verdi.

Şarkı yazarlığına devam ederken Alper Narman, Ozan Çolakoğlu ve Sezen Aksu'nun farklı zamanlarda verdikleri destek ile tekrar, bu kez solo sanatçı olarak, mikrofonun önüne geçmeye karar verdi. Solo kariyerinde Onurr adını kullanmaya başladı. 2015'te Ayşe Hatun Önal'ın çıkardığı Güm Güm single'ında sanatçıyla düet yaparak piyasaya çıkmış oldu. Aynı yıl Artist adlı ilk solo single'ını çıkardı. Bu şarkıyı Aşıklar Ölmez ve Ruj takip etti. 2017 yazında daha önce İrem Derici'nin yorumladığı Özdemir-Narman şarkısı "Aşk Kışlıkları Giy"in yeni yorumu dışında yedi yeni şarkıdan oluşan Bir Kahramanlık Hikayesi adlı ilk solo albümünü yayımladı. Bu albümün iki şarkısını Sezen Aksu yazdı.