Başkan Özbek, Metin Öztürk ve Erden Timur'un dışında diğer yöneticilerin pasif kaldığını düşünüyor.

ALİ DÜRÜST'Ü ÖNERDİLER

Camianın önde gelen isimleri, Başkan Dursun Özbek'e Ali Dürüst'ü bir sonraki seçimde listesine alıp Yönetim Kurulu'nda görev vermesini tavsiye ettiler. Özbek de bu öneriye sıcak yaklaştığını belirtti.

GALATASARAY'DA BAŞARILI DÖNEMLER GEÇİRDİ

Ali Dürüst, Sarı-kırmızılı kulüpte 2011-12, 2012-13 ve 2014-15 dönemlerinde görev yaptı. Galatasaray bu sezonların hepsinde şampiyonluk elde etti.

ABDÜRRAHİM ALBAYRAK TAMAM

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Abdürrahim Albayrak'a önümüzdeki dönemde görev vereceği ve kendisiyle sözlü anlaştığı biliniyor.

MEVCUT YÖNETİM İLETİŞİMDE ZAYIF KALDI

Galatasaray yönetimine gelen eleştirilerden biri de iletişimsizlik. Sarı-kırmızılı yetkililer birçok konuda pasif kaldı.

Mehmet Büyükekşi, Dursun Özbek'i toplantıdan kovdu Mehmet Büyükekşi, Dursun Özbek'i toplantıdan kovdu

1- Şampiyonlar Ligi maçları dönüşü fikstür iyi ayarlanmadı. Peşinde deplasmanlara çıkıldı, sürpriz Hatayspor mağlubiyeti yaşandı. Eğer TFF ve Kulüpler Birliği ile düzgün iletişim sağlansaydı puan kaybı yaşanmayacaktı.

2- Anadolu kulüp başkanları, deplasman maçlarında Fenerbahçe'ye daha fazla koltuk ayırırken, Galatasaray'a daha az tribün + daha pahalı bilet sattılar. Kimse bunu gündeme bile getirmedi.

3- Taraftarın beklediği soruların hepsi cevapsız kaldı. Maçlardan sonra demeç verilme işi azaltıldı.