Erman Toroğlu, Sarı-kırmızılı futbolculara övgüler yağdırdı.

"BARIŞ ALPER HEP GELİŞİYOR"

"Galatasaray'da Barış Alper güçleniyor, hep gelişiyor. Attığı iki golde de onu görüyoruz. Sadece kötü bir huyu var. Artislik yapıyor, hakemle didişiyor, rakibiyle bazen diyaloğa giriyor. Yapma, sen iyi futbolcusun bunlara gerek yok."

"MERTENS, OKAN'IN SAĞ KOLU"

"Tecrübeli yaşıyla Mertens, Okan'ın sahadaki sağ kolu. Çok başarılı, takım arkadaşlarını da yönlendiriyor. Kolay kolay hiçbir kulüp böyle bir adama hayır demez. Yaşına bakmadan çıkıp oynatır."

"İLK YARI GOL YESELER..."

"Maçın ilk yarısı Galatasaray için iyi geçmedi. İlk yarı gol yeseler çevirmesi zor olurdu. 4 defa arkaya top kaçırdılar. Muslera libero gibi uzaklaştırdı. Daha sonra yapılan hamlelerle ayakta durdular."

FATİH TEKKE'YE ELEŞTİRİLER

"Fatih'in kendi alanını terkedip kırmızı kartla oyundan çıkması doğru değil. Takımını böyle bir maçta yalnız bırakmayacaksın. Sen oradan ofsaytı göremezsin ki pozisyon ofsayt da değil."

KEREM AKTÜRKOĞLU SÖZLERİ

"Kerem Aktürkoğlu'nun gözle görülür bir düşüşü var. Eğer beğenmiyorsan oynadığın yeri hocanla konuş. EURO 2024'de senin yerine oynamak isteyen rakiplerin var. Orası vitrin."

TARTIŞMALI POZİSYONLAR

"Abdülkerim rakibe basarak yükseliyor, faul kararı doğru."

Mecnun Otyakmaz'dan Galatasaray'a transfer cevabı Mecnun Otyakmaz'dan Galatasaray'a transfer cevabı

"Nelsson düşerken kafasına ardından eline çarpıyor penaltı söz konusu değil."

"Alanyasporlu oyuncu ayağına basıyor ve ikinci kartı görüyor. Galatasaraylı futbolcu gitmek istiyor, diğeri önünü kesiyor. Doğru karar." dedi.