A Spor'a tespitlerde bulunan Erman Toroğlu, kaleci Fernando Muslera'ya övgüler sarf etti.

"HEYKELİNİ DİKİN ARTIK BU ADAMIN"

"Muslera çok başka bir kaleci. Tam ahtapot. Büyük takımın kalecisi sahneye çıkacak, 5-6 maç kurtaracak bir sezonda. Ligin hangi kalecisi olursa olsun bugün Galatasaray yenilirdi. Heykelini dikin artık bu adamın. Ya stadın ya da tesislerin yanına. Galatasaray şampiyon olacaksa bu maçı hiç unutmasın."

"OKAN BURUK TÜRKİYE'DE KULLANDI"

"Fenerbahçe ve Galatasaray'ın elindeki malzeme çok iyi. Okan Buruk bunu Türkiye'de kullandı. İsmail ise ön plana çıkamadı. Ben çok başarılı oldu demiyorum çünkü büyük paralar harcandı."

Fatih Altaylı'dan Dries Mertens'e övgüler Fatih Altaylı'dan Dries Mertens'e övgüler

"OKAN'A ARTİSLİK YAPMIŞ!"

"Geçen hafta oynanan maçtaki yedek kulübesinde Zaha Okan'a artislik yapmış. Battaniyeyi almış fırlatmış, bu maçtan önce öksürüyorum bahanesiyle kadroya alınmamış. Transfer çalımı, şu bu dediler. Ne olacak göreceğiz."

"SKOR YANILTMASIN"

"Galatasaray çok iyi oynamadı. Adana Demirspor akın akın Galatasaray kalesine geldi. Maçı izlemeyenler skora bakınca başka bir şey düşünebilir ama skor asla kimseyi yanıltmasın her şey olabilirdi. Kerem Demirbay'ın direkten dönen topu var ama bence Adana Demirspor direkten döndü." sözlerini kullandı.