Levent Tüzemen: "Makyaj yapıyor, takım arkadaşları sevmiyor" Levent Tüzemen: "Makyaj yapıyor, takım arkadaşları sevmiyor"

SKY Spor'a değerlendirmelerde bulunan Erman Toroğlu, ligdeki şampiyonluk yarışıyla ilgili de görüşlerini aktardı.

"DAHA İYİ NETİCE ALIYOR"

"Futbolcu ve hoca tecrübesiyle Okan Buruk, İsmail Kartal'a göre önde. Fenerbahçeli futbolcular sakatlanıyorsa sorun ya yapılan idmanlardan dolayı teknik ekipte ya da doktorlarda. Okan, İsmail'e göre daha iyi netice alıyor. Yaptığı değişiklikler skore direkt etki ediyor. İsmail ne yapıyor? Beyaz kazak giyip totem yapıyor. Böyle ilerleyemezsin. Rakip hocaya yönelik açıklama yapma sen kendi takımına bak."

"GALATASARAY DAHA RAHAT"

"Galatasaray'ın maçları Fenerbahçe'nin maçlarına göre 1 tık daha rahat gözüküyor. Bu puan farkıyla Galatasaray önde giderse Rams Park'da gerginlik yaşayacak takım Galatasaray olur. Çünkü 'Ya kaybedersem' düşüncesi oluşacak. Kadıköy'de Galatasaray şampiyon oldu tersi oluşabilir mi? Futbolda her şey mümkün."

"ICARDİ SKORU 2-0 YAPMIŞTI"

"Icardi 19 gol attı ama halen eski Icardi değil. Yanındaki adamlar onu çok iyi besliyor. Dün Alanyaspor'un forvetinde oynasaydı Galatasaray karşısında skoru 2-0 yapmıştı. Dzeko ve Icardi arasındaki gol krallığı çok önemli. Krallıklar değil şampiyonluklar hatırlanır." ifadelerini kullandı.