Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynayacağı mücadele öncesinde teknik direktör Carlo Ancelotti ve oyunculardan Isco basın toplantısında konuştu. Isco Galatasaray'ı tanıdıklarını belirtirken, Şampiyonlar Ligi'nin favorisi olduklarını vurguladı. Ancelotti ise biyogrofisinde şaşırtan ifadeler kullandığı Fatih Terim ile aralarında bir sorun olmadığını söyledi ve gol yollarındaki sorunu Galatasaray maçı ile çözeceklerini ifade etti.

İlk olarak sözü alan genç oyuncu Isco, mücadele ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o sözler...

"GALATASARAY'I İYİ TANIYORUZ"

"Çok çalıştık. İstanbul'a kazanmaya geldik. Kaybetmeyi düşünmedik hiçbir zaman. İstanbul'da ilk maçımızda galibiyet elde edip Şampiyonlar Ligi'ne kazanarak başlamak istiyoruz. Galatasaray'ın önemli oyuncuları var. Hepsini iyi tanıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde iyi oynayan bir takım Galatasaray. Ayrıca taraftarları da çok ateşli. Biz oyunumuza bakıp kazanmak istiyoruz."

"OYNADIĞIM BÖLGE İLE İLGİLİ SIKINTIM YOK"

"Geçen sene Malaga'da oynadım. Bu sene de Real Madrid'de yola devam ediyorum. Şampiyonlar Ligi'nin en büyük favorilerinden biridir Real Madrid. Ben de burada elimden gelen katkıyı yaparak mutlu sona ulaşmak istiyorum.Sahada oynadığım bölge ile ilgili bir sıkıntı yaşamıyorum. Teknik direktörümüz Carlo Ancelotti nerede görev verirse orada oynayabilirim."

"MESUT İLE BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLUYORDUK"

"Mesut Özil gittikten sonra değil o takımdayken de birlikte oynuyorduk ve saha içinde birbirimize yardımcı olmaya çalışıyorduk. Şimdi yeni isimler var, Bale gibi. Takım olarak her maçı kazanmak için oynuyoruz."

"CASILLAS İLE BİR SORUNUMUZ YOK"

"Casillas ile herhangi bir sorunumuz yok. Biz iyi bir ekibiz. Geçen sene rakiptik şimdi de takım arkadaşıyız. İkimiz de kazanmak için mücadele ediyoruz. Uyum sürecini atlatmak üzereyiz. Yeni bir takımız. Yüzde yüze yakın duruma gelmemize çok az bir süre kaldı"

"EN BÜYÜK FAVORİ BİZİZ"

"Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak için en büyük favori biziz ve takımımız da buna hazır durumda. Galatasaray'ın yıldızlarını tanıyoruz. Onları durdurmak için elimizden geleni yapacağız."

Isco'nun sonrasında ise Carlo Ancelotti basının sorularını yanıtladı.

"BALE SAHANIN HER YERİNDE OYNAYABİLİR"

"Yeni transfer Bale sahanın her yerinde oynayabilecek kalitede bir oyuncu. Onun için neresi iyi olacaksa orada oynayacaktır Galatasaray karşısında da."

"CASILLAS'DAN İYİ PERFORMANS BEKLİYORUM"

"Arbeloa oynayacak seviyede bir oyuncu. Bale de bu maçta oynayabilecek durumda. Kaptan Iker Casillas da oynayabilecek durumda aynı şekilde. Iker Casillas da Diego Lopez de çok iyi kaleciler. Aralarındaki rekabet başarıyı getirecektir ancak Şampiyonlar Ligi'nde Casillas'ın oynaması deneyim açısından daha iyi olacaktır. Casillas'tan çok iyi bir performans bekliyorum. Onun sayesinde iyi bir maç çıkarabiliriz"

"TERİM İLE ARAMDA BİR SORUN YOK"

Ancelotti, bir gazetecinin 'Terim'in yüzüne nasıl bakacaksınız' sorusu üzerine, "Fatih Terim ile aramda hiçbir sorun yok. O da çok iyi takımlarda çalıştı. Etik açıdan yüzyüze bakmanın bir sorun olacağını düşünmüyorum. Karşılaşınca da konuşacağız tabii ki. Aramızda bir sorun yok."

"MESUT'UN GİDİŞİ BİZİ ETKİLEMEDİ"

"Bizi herhangi bir şekilde etkilemedi Mesut Özil'in gidişi. Mesut Özil çok kaliteli bir oyuncu. Bizim takımımızda çok iyi futbolcular olduğu için çok etkilenmedik"

"REKABET SORUN YAŞATMAZ"


"Şu an için Diego Lopez ligde, Iker Casillas da Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya devam edecek. Real Madrid çok büyük bir kulüp. Her daim en iyi oyuncuları barındırır. Bu yüzden böyle rekabetler sorun yaşatmaz."

"MADRID'IN BAŞINDA ÇIKMAK MOTİVASYON SAĞLIYOR"

"Şampiyonlar Ligi futbol için en önemli turnuvalardan biri. Bu turnuvanın içerisinde sürekli olmak beni memnun ediyor. Şimdi Galatasaray'a karşı oynayacağız ve bu karşılaşma bizim başlangıcımız açısından önemli bir yer tutuyor. Sürekli Şampiyonlar Ligi'nde olmak bende bir heyecan kaybı yaratmıyor. Real Madrid'in başında bu arenaya çıkmak ayrı bir motivasyon sağlıyor."

"VILLARREAL KARŞISINDA YÜZDE YÜZ DEĞİLDİ"

"Cumartesi günkü maçta takım yüzde yüz değildi. Herhangi bir şüphe duymuyorum. Takımın yıldızları zaman geçtikçe daha iyi bir uyum içerisinde oynayacak. Bunu biliyoruz. Şu an için öyle gözükmeyebilir ancak oyuncular birlikte oynamaya başladıkça bu düzelecektir."

"G.SARAY MAÇIYLA GOL YOLLARINDAKİ SORUNU..."

"Madrid'in gol yollarında bir sorun yok. Yeni bir uyum aşamasındayız. Yakın zamanda bunun düzeleceğini planlıyoruz. Takımın bana, benim de takıma uyumum açısından sorunlarımız kalmayana kadar çalışacağız. Galatasaray maçı ile birlikte gol yollarındaki sorunları çözeceğimizi düşünüyorum."

"HARCANAN PARALAR SORUN OLMAZ"

"Transfer harcadığımız paralarla ilgili bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum ileride. Biz büyük bir takımız. Bu tarz şeyler bizim sorunumuz olmaz."