Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la ilgili de olumlu sözler sarf etti.

"GALATASARAY BENİ ŞAŞIRTTI"

"Ben sezon başından beri Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını düşünüyordum ama geldiğimiz noktada Galatasaray artık şampiyon oldu diyebiliriz. Beni şaşırttı. İsmail Kartal'a rağmen Fenerbahçe'nin şampiyon olabileceğini söyledim fakat yapılabilecek bütün hataları yaptı hoca. Diğer taraftan Okan Buruk'a bakıyorsun, tüm bilgi birikimini oyuncularına aktarıyor."

"90 DAKİKAYI KALDIRAMIYORLAR"

"VAR geldikten sonra Anadolu takımları, Galatasaray'a karşı 90 dakikayı kaldıramıyorlar. Çünkü topun oyunda kalma süresi biraz daha azaldı. Bu da ligimizin kalitesizliğini gösteriyor."

"ERDEN TİMUR'U BIRAK SEN KARDEŞİM"

"Artık Fenerbahçe yönetiminin TFF, MHK, hakemler diyecek toleransı ve zamanı kalmadı. Rakibinin yöneticisine laf atıyorsun. Erden Timur'u bırak sen kardeşim. Senin Beşiktaş'la oynayacağın derbi var. Herkes Divan Kurulu Başkanlığı seçimini konuşuyor. Kendi kapının önünü temizle önce."

Alexandru Cicaldau Fenerbahçe maçında isyan etti! Alexandru Cicaldau Fenerbahçe maçında isyan etti!

MUSLERA'YA ÖVGÜLER

"Geldiğinden beri aynı şeyi söylüyorum. Muslera, Hagi ve Alex'ten sonra Türk futboluna gelmiş en iyi yabancı oyuncusudur. Galatasaray'a elleriyle 2-3 lig şampiyonluğu kazandırmıştır." dedi.