Arsenal ve Tottenham'ın takibinde olduğu sorulan Bruma, şu anda Galatasaray'a odaklandığını belirterek, "Gelecekte neler olacağını göreceksiniz" cevabını verdi ve olası transferine de kapıları kapatmadı.

Bruma mutluluğundan bahsederken, "Şu anda çok mutluyum, ve motive bir şekilde sezona devam ediyorum. Galatasaray'da şampiyonluk ve kupalar istiyorum. Taraftarımızı mutlu etmek, kulübeme katkı vermeyi amaçlıyorum. Gelecekte transfer konusunda neler olur, birlikte göreceğiz ama şu anda benim için önemli olan bunlar" sözlerini kullandı.

"Milli takım için pes etmeyeceğim"

Riekerink, arkadaşları ve taraftara övgüler yağdıran kanat oyuncusu, "Kariyerimde hiç olmadığı kadar kendimi mutlu hissediyorum. Teknik direktörüm bana güveniyor, arkadaşlarım yardımcı oluyor ve atraftarın inanılmaz bir desteği var. Kariyerimdeki en iyi sezon başlangıcını yaptım. En yakın zamanda, er ya da geç milli takıma da seçileceğime inanıyorum. Asla pes etmeyeceğim çünkü kapıların bana açık olduğunu biliyorum" açıklamasını yaptı

Galatasaray'ın sol kanadını tapulayan Bruma, Süper Lig'de oynadığı 6 maçta 2 gol atıp, 3 de asist yaptı ve Galatasaray'ın çıkışında önemli rol üstlendi.