Galatasaray’ın bir numaralı sol bek adayı Carlinhos’un transferindeki pürüzün ne olduğu rakamlarla ortaya kondu. Brezilya’nın Lance gazetesi Fluminense kaynaklarından elde ettiği bilgilere göre ödeme miktarı ve ödeme şeklinde bazı Marsbahis farklılıklar olduğunu gün yüzüne çıkardı.

Galatasaray’ın teklifi 3.5 milyon euro peşin ve sonraki yıl artı 1 milyon euro olarak duyurulurken, bu miktarın Fluminense kulübünün beklentisinin altında olduğu belirtildi. İstenilen teklifin gelmesi durumunda Carlinhos transferinin gerçekleşeceğine dikkat çeken gazette, kulübün istediği bedelin 5 milyon euro peşin olduğunu sütunlarına taşıdı.

Konuyla ilgili Fluminense Başkanı Peter Siemsen’in de görüşlerine başvuruldu. Sarı kırmızılıların bekledikleri seviyeye gelmesini istediklerini söyleyen Siemsen, “Şu an içinde bulunduğumuz durum biraz sıkıntılı gibi görünüyor; ancak üstesinden gelinemez değil” dedi. Galatasaray cephesinden ilk olarak oyuncu için istenilen bedellerin verileceğine dair sesler yükseldiği ancak, görüşmelerin başlamasıyla fiyatların düştüğü, bunun da Brezilya ekibinde hayalkırıklığı yarattığının altı çizildi.

Carlinhos da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Galatasaray'ın daha iyi bir teklifle gelmesi durumunda transferin gerçekleşebileceğini söylemişti.

Skorer