Galatasaray'ın genç futbolcularından Koray Günter, sarı-kırmızılıların Avusturya kampında yerel basına açıklamalarda bulundu. Borussia Dortmund'a dönmeyi düşünmediğini söyleyen Günter, yeni sezon hedefinin Galatasaray'da as kadroda kalıcı olmak olduğunu söyledi.

İşte Günter'in o sözleri:

"Beni kulübe getiren Roberto Mancini'den sonra kulüp yeniden birinci sınıf bir hocayı getirdi. Cesare Prandeli takıma taktik, kalite ve disiplin anlamında çok şey getirecek. Hoca ve futbolcular hemen kaynaştı. Galatasaray yeni bir yolda gitmek istiyor. Genç oyuncular takıma hareket getiriyor. Bu benim için de önemli bir şey. İsmi geçen hocalar arasında Jürgen Klinsmann, Ottmar Hitzfeld ve Bruno Labaddia gibi isimler vardı. Bu da kulübün ne kadar büyük düşündüğünün bir göstergesi."

"İstanbul kozmopolit bir şehir ve burada çok sıcak karşılandım. Güzel bir rüya gibi. Galatasaray benim için yeni bir dünya. Şehir içindeki imkanlar oldukça geniş. Yaşam dolu. Bu yüzden kendinizi disipline etmelisiniz. Hedefim ana kadroya girmek. Bu sezon bunu hedefliyorum."

"SNEIJDER BANA ÇOK ŞEY KATIYOR"

"Dortmund'a dönmeyi şahsen düşünmüyorum. Yeni sezonu bekliyorum. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde rolü olan bir kulüp ve ligde de şampiyonuğa oynayan bir takım. Dünya Kupası'nda oynayan Muslera, Chedjou ve Sneijder gibi oyuncular var."

"Sneijder bana profesyonel olarak çok şey katıyor ve benimle özel olarak ilgileniyor. Bu benim için çok önemli. Dünyanın en iyi oyuncularından birinin benimle böyle ilgilenmesi geleceğim için bana çok faydalı olacak. Galatasaray'da kendimi çok iyi hissediyorum. Futbol oynamaya devam etmek istiyorum. Elbette milli takım hayalim."


Webaslan