Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Hakim Ziyech, kale arkası tribünden Galatasaray taraftarlarını selamladı. Faslı yıldız, sarı-kırmızılı taraftarlara üçlü de çektirdi. Tecrübeli oyuncu daha sonra yeşil zemine inerek burda da taraftarlara üçlü çektirdi.

Mehmet Demirkol'un Galatasaray övgüsü: "Hakikaten inanılmaz" Mehmet Demirkol'un Galatasaray övgüsü: "Hakikaten inanılmaz"

Galatasaray, Faslı yıldızı bedelsiz olarak 1 yıllık kiraladığını açıklamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, ayrıca yapılan anlaşmaya göre Ziyech'i gelecek yıl bedelsiz olarak kadrosuna katma opsiyonuna da sahip.

Sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri 23 ve 90+3’üncü dakikalarda Mauro Icardi kaydetti.

KAP bildirimi yapıldı

Sarı-kırmızılı ekipten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Hakim Ziyech ve kulübü Chelsea Football Club Limited ile oyuncunun bedelsiz satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonundan için net 3.587.500 Euro sezonluk ücret ödenecek olup transferinin gerçekleşmesi durumunda 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir” ifadelerine yer verildi.