Sarı-kırmızılılar, Londra ekibinin kadrosunda düşünmediği genç forveti gündemine aldı.

ARMANDO BROJA LİSTEYE ALINDI

Özellikle Premier Lig kulüpler üzerine yoğunlaşan Sarı-Kırmızılılar'dan sürpriz bir hamle geldi. Yönetim, Chelsea formasını giyen Armando Broja'yı transfer listesine aldı.

ÇAPRAZ BAĞ SAKATLIĞI YAŞADI

İngiliz ekibinin yeni sezon planlamasında yer almayan Arnavut asıllı futbolcu 14 Aralık 2022'de çapraz bağ sakatlığı yaşamıştı.

Ümit Davala'dan Barış Alper ve Hakim Ziyech'e uyarılar Ümit Davala'dan Barış Alper ve Hakim Ziyech'e uyarılar

BU AY SONUNDA GERİ DÖNÜŞÜ PLANLANIYOR

Alınan bilgilere göre Galatasaray, bu ayın sonunda sahalara dönmesi beklenen Broja'nın sağlık raporlarını incelemeye başladı. Eğer 21 yaşındaki forvetin raporlarında olumsuz bir duruma rastlanmazsa Chelsea'ye kiralama teklifi yapılması bekleniyor. İngiliz kulübünün altyapısında yetişen Armando Broja, 2020-21 sezonunda Hollanda'da kiralık olarak Vitesse formasını giymiş ve 10 gol atmıştı.

PİYASA DEĞERİ 30 MİLYON EURO

2021-22 sezonunda ise Southampton'da kiralık oynayıp 6 kez rakip ağları sarsan yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon ise Chelsea formasıyla Premier Lig'de 12 karşılaşmaya çıkıp 1 gol attı. Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri tam 30 milyon Euro olan Armando Broja 17 kez de Arnavutluk Milli Takımı'nda görev yapıp 4 gol kaydetti. Genç forvetin Chelsea ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

(Takvim)