Norveç temsilcisi Molde ile ilk maçını yarın akşam deplasmanda oynayacak Galatasaray’ı bazı durumlar endişelendiriyor.

Milliyet'in haberine göre sarı-kırmızılı kulüp için çok büyük önem taşıyan eşleşmenin ilk ayağı öncesi kaygı uyandıran noktalar şöyle sıralanıyor:

Sentetik saha: Norveç temsilcisi maçlarını Aker Stadı’nda oynuyor. 11 bin 249 kişi kapasiteli stadın çimleri sentetik. Bu durum Galatasaray cephesinde özellikle pas trafiği ve sakatlık tehlikesi nedeniyle endişe yaratıyor.

Isı farkı ve yağmur: Molde’de maç saatinde hava sıcaklığı 12-13 derece olacak. Gün içerisinde ise 16 derece. İstanbul ile aradaki bu ciddi orandaki sıcaklık farkından oyuncuların olumsuz etkilenmesinden korkuluyor. Maç saatinde ayrıca yağmur da bekleniyor.

Molde daha hazır: Norveç temsilcisi fiziksel olarak Galatasaray’dan daha hazır durumda bulunuyor. Ligde 19 hafta sonunda 4. sırada bulunan Molde Şampiyonlar Ligi elemelerinde ilk olarak Helsinki’yi sonra da Klaksvik’i eledi. Norveç ekibi iki rakibine karşı da deplasmanda kazanıp kendi evinde kaybetti.

İrfan Can ve Mert Hakan'dan Galatasaray taraftarına tuzak! İrfan Can ve Mert Hakan'dan Galatasaray taraftarına tuzak!

Galatasaray, Molde maçının hazırlıklarına dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Sarı-kırmızılı futbolcuların, Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki idmanda, taktik çalışmalar üzerinde durduğu ifade edildi. Cim-Bom bu sabah Norveç’e gidecek ve saat 20.30’da Aker Stadı’nda yapacağı son antrenmanla Molde mesaisini tamamlayacak. Teknik patron Okan Buruk ve bir oyuncu idman öncesi basın toplantısı düzenleyecek.