Reklamı Kapat

Molde Haberleri

molde haberleri ve güncel molde gelişmeleri, molde ile ilgili tüm video, molde fotoğrafları ve molde haberleri Galatasaray Gazetesi sitemizde


FUTBOL

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2023-2024 sezonu grup kuraları çekildi. Galatasaray; Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag’ın olduğu A Grubu’nda yer aldı.

FUTBOL

Şampiyonlar Ligi'nde Molde'yi eleyerek gruplara adını yazdıran Galatasaray, rakibin orta sahası için görüşmelere başladı.

FUTBOL

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Molde'yi yenerek Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldığımız maçın ardından açıklamalar yaptı.

FUTBOL

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında Norveç ekibi Molde’yi 2-1 mağlup etti ve gruplara yazdırdı.

FUTBOL

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş karşılaşmasında Galatasaray, Molde'yi 2-1 mağlup ederek adını grup aşamasına yazdırdı.

FUTBOL

Galatasaray'ın Norveçli orta sahası Fredrik Midtsjö, Süper Lig ekiplerinden Pendikspor'la anlaşma sağladı.

FUTBOL

Molde'de Martin Linnes, Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Galatasaray ile yapacakları karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

FUTBOL

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde Molde ile oynanacak rövanş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

FUTBOL

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Molde'yi 3-2 mağlup eden Galatasaray gruplara kalmaya çok yakın.

FUTBOL

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Molde ile oynayacağı maçın kanalı açıklandı.

FUTBOL

Fatih Altaylı, Galatasaray'ın Molde'yi 3-2 yendiği maçta 1 gol 1 asist yapan Mauro Icardi hakkında ilginç itiraflarda bulundu.

FUTBOL

Sakatlığı nedeniyle tribünde olan Martin Linnes, maçın ardından Galatasaray'ın soyunma odasına giderek gördüğü manzarayı anlattı.