Socrates'e konuşan Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın önümüzdeki sezonlarda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

"NEDEN OLMASIN?"

"Galatasaray, bu sezon Manchester United'ı hem oyun hem de skor olarak Old Trafford'da yendi. Bayern Münih'e de içerde dışarda kök söktürdü. Şimdi Bundesliga'da 5.sırada olan Dortmund Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Final oynayıp bunu yapabiliyorsa Galatasaray da yapabilir bence. Neden olmasın? Önemli olan düzen olarak oralarda kalabilmek. Oralarda kaldığın zaman, zorladığın zaman devamı gelebilir. UEFA Kupası'nı almak Galatasaray için hele ki o dönemki Türk futbolu için bir mucizeydi."

Alp Yalman Galatasaray'a geri dönüyor! Yeni görevi... Alp Yalman Galatasaray'a geri dönüyor! Yeni görevi...

"BARIŞ ALPER, MALEN'DEN KÖTÜ MÜ?"

"Dortmund'un öne çıkan futbolcusu Donyell Malen, Barış Alper'den kötü mü? Bence değil. Birbirine denk oyuncular. Genel kadro kalitesi olarak da kötü değil Galatasaray."

"ARTIK BUNLARI YAPABİLİRİZ"

"Şampiyonlar Ligi bir hedef. Ama en azından bu kadar paraların harcandığı bir ülkede Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş gibi takımlarımızdan birinin her sene Avrupa Ligi veya Konferans Ligi'nde Çeyrek Final - Yarı Final görmesi gerekiyor. Artık bunları yapabiliriz. O ışığı aldık." şeklinde konuştu.