Socrates'e konuşan Mehmet Demirkol'un müsabakaya dair demeçleri...

"OKAN HOCA'YI TEBRİK ETMEK LAZIM"

"Alanyaspor evinde 7 maçtır yenilmiyordu. 13 maçta ilk defa gol atamadılar. Kuvvetli bir maç oldu. Çok fazla pasla çıkmayı denediler ama net pozisyona giremediler. Okan Hoca'yı tebrik etmek lazım. Rakipten bu kadar tehdit varken hücum planı denedi, vites arttırdı. Önlem almak yerine başarılı oldu. Başka hoca olsa Alanyasporlu Oğuz'a önlem almayı düşenebilirdi. Vizyon dolu hamleler yapmaya devam ediyor."

"YENİ TRANSFERLER KÖTÜYMÜŞ GİBİ GÖZÜKÜYOR"

"Maçın 30.dakikasından itibaren Galatasaray oyunu almaya başladı. İkinci yarıda hükmettiler ve golün geleceği belliydi. Kilidi ise Barış Alper açtı. 10 kişiden sonra da nefes aldırmadılar. Oyuncu grubu da iyi anlaşıyor rakibi nasıl kırarız, nasıl çözeriz diye devre arasında iyi analiz yapmışlar ve çok daha senkronize bir Galatasaray gördük. Hücumda bağlantıyı sağladılar. Galatasaray'ın mevcut futbolcuları geçen seneden daha iyi olduğu için yeni transferleri kötüymüş gibi gözüküyor."

"GALATASARAY BUNU İYİ KULLANDI"

Okan Buruk İtalya'da transfer görüşmesi yapacak! Okan Buruk İtalya'da transfer görüşmesi yapacak!

"Fenerbahçe'nin Süper Kupa'yı protesto etme hamlesine karşılık Galatasaray sahaya çıkarak 'Bakın biz sahadaydık, sonra çalışmalarımıza devam ettik' düşüncesiyle bunu iyi kullandılar. Rakibinin psikolojik anlamda önüne geçtiler. Alanyaspor'un karşısına kim çıkarsa çıksın zorlanırdı ama rahat galibiyet aldılar. Çok ciddi bir güç gösterisi."

"AURİER'İ BEĞENDİM"

"Aurier belli bölümlerde merkeze geldi. Torreira bazı bölümlerde topla çıkmaya başladı. Ben beğendim. Efecan, Torreira'ya baskı yaptıkça o yardıma geldi. Oyuna eli alışı fena değil. Ama Galatasaray'ın aradığı tempoda değil."

ZİYECH'E ÖVGÜLER

"Hakim Ziyech, Manchester United maçı performansı gibi oynadı. Defansa yardımı da çok kıymetliydi. Halen Avrupa'nın 5 büyük liginin büyük takımlarında oynayabilecek potansiyeli var."

HAKEM YORUMU

"Cihan Aydın'ı beğeniyorum ama ilginç bir hakem. Bazen Premier Lig maçları gibi çatır çatur oynatıyor. 10 dakika sonra dönüyor kartlar havada uçuyor. Tartışılan bir pozisyon var, Nelsson'un kafasından sekip eline geliyor. Ben penaltı olduğunu düşünmüyorum." sözlerini kullandı.